Kao što sam rekao, BOLJE NIJE MOGLO SA NIKON L100, i opet kažem, izađi ti u prirodu pa mi uslikaj npr. fazana, imaš ih često pored puta po Vojvodini, pa da vidim tvoj rezultat i navedi mašinu sa kojom si radio.
:wave:
Kao što sam rekao, BOLJE NIJE MOGLO SA NIKON L100, i opet kažem, izađi ti u prirodu pa mi uslikaj npr. fazana, imaš ih često pored puta po Vojvodini, pa da vidim tvoj rezultat i navedi mašinu sa kojom si radio.
:wave:
Izvinjavam se ako sam nekog uvredio, nije mi namera. Kritika je OK, samo pokušavam da pojasnim zašto su slike loše, pa nisam ja sretan zbog toga ali sam sretan jer sam uslikao životinju u prirodnom okruženju.
Svaka čast ATI, na kojoj daljini je bila veverica i koliki zum si koristio?
Pa znam ja to, ne sporim ja da su slike loše, ali šta ću kad je ona tad naletela, kako da se ne potrudim da odradim najbolje što može i podelim to sa vama.
Ja sam na moje slike ponosan i nepada mi napamet da ih brišem! Kad vas dvojca budete uslikali životinju u njenom prirodnom ambijentu, a da nije mačka,vrabac i sl. javite se!

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari