Ja se stvarno izvinjavam ako sam nekog uvredio, jer mi to nije cilj. Ali iskreno, ovo nije neciji blog pa da kaci milion svojih fotki. Ponekad naidje po koja dobra, ovo sve ostalo nema nista sto je interesantno, pa da se zadrzis na nekoj fotki, kao interesantna je... a opet ima nekih koje su previse obradjene a opet nista, ranije je bar umeo Mr Big da okaci neku svoju, fotku nabildovanih ljudi 😛 ali njegove fotke su profi, pa kakvu scenu napravi, kako kadrira, sjajan je bio ...
Onda je umeo jos po neko da okaci neku street fotku, koja ima neku pricu u sebi, sada su uglavnom dosadne fotke i onda se razvlaci o tim istim fotkama prica, kao dobro je ... Nije, uzmite malo, pogledajte po netu neke fotografe kako rade, ili kupite ReFoto casopis pa tamo pogledajte kakve se fotke objavljuju, tamo isto gomila ljudi salje fotke na konkurse ali ne objavljuju sve sto prime 😉 eto !
Nemam nikakvu nameru da nekog omalovazavam, samo iznosim svoje misljenje, treba prihvatiti kritiku da bi se napredovalo, i naravno da nisam ja merodavan da to radim 😉
pozZ