Šta je novo?

Fotografije - 2012

• Začetnik teme Začetnik teme weasel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
^^ Pa to i mene zanima, msm imamo ga vec 2god i nikad nijedan problem....e sad, ja nisam neki strucnjak ali ne vidim nikakav promasen fokus ovde - prihvatam kritiku i ispravi me ako gresim 🙂

gledao sam fotke na flickeru i ako nije do tebe , masi , ja bi to proverio uostalom ima i af fine tjuning pa ga nacinculirajte , posebno na fotkama gde je cela figura

Poslednja izmena:
Ja sam za to da vidimo lepo i one manje pristojne fotke pa da lepo svi procenimo za taj fokus.

Jedna od sinoc. Uzasno osvetljenje.

pozd

Jes vala, ta LED rasveta je stvarno uzasna. Totalno izmeni boje, ubije svu prirodnost... pravi zombije u momentu.

Evo i Bora negoduje i slaze se sa nama 😀

boracorbaimg18026c1855f.jpg

Pozdrav!
MrBigJump.gif

Prolazio pored protesta danas, nazalost nisam imao vremena da vise fotkam ali eto prilike da okinem nesto sa novim 10-20 🙂

Stop ACTA by Rockaffeler, on Flickr

Užas, zabranio bih wide objektive i ovoliku deformaciju slike.

'bem li ga, da krive to jeste ali nije bas toliki uzas i nisu toliko strasni...opet svako prema svom ukusu 🙂

Evo od mene jedne ufotkane 22.01. 😛

Ps ja sam skeptik da je istina to o ACTI ... No videcemo 🙂

Meni su baš simpa wide objektivi, možda je to na ovoj gore fotografiji loše primenjeno tj. kadar škripi. Mnogo bolje bi bilo da si stao ispred ove dvojce što sede na stepenicama i slikao iz donjeg rakusa tako da uhvatiš njihove glave i ovaj transparent iza njih, ali dobro početničke fotografije 😉

Na ove dve fotografiji bi meni lepo legla jedana 10-20-ica 🙂

dsc0080cop2y.jpg

dsc0077copyp.jpg

I jedna slička predatora koji vreba sa visina, slikano sa popup blicom bez gledanja u tražilo, nako iz ruke. Tek sam kasnije video da sam mu odfikario čulo sluha 😀

dsc0090copy1copycopy.jpg

Lepa slika novog mosta igore, ne bi bilo loše sledeći put da ostaviš neki EXIF.

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Nije to ista devojka. 🙂

Inače, meni UWA fotke dosta bolje izgledaju na papiru malo većeg formata nego na monitoru.

Poslednja izmena:
@ Mogambo - bila je u prolazu preko trga, nisam imao kad kasnilo se na posao a objektiv kupio od coveka bukvalno 5mina pre te fotke 🙂

@ Zeleni_zub odlicna fotka mladenaca 🙂

Malo nature 😛PPP

Preterao si, ovo kao da je nivo iz Serious Sam-a 🙂 :d

Poslednja izmena:
Evo, od mene muzicar. Dosta je snega🙂

Oprema: nikon d80, objektiv nikkor 50mm af-s f1.8 (80mm eq).
BW je napravljena sa kit objektivom na 18mm f3.5.

Prilozi

• saxplayer.jpg
    saxplayer.jpg
    577.2 KB · Pregleda: 77
  • sax-playerbw.jpg
    sax-playerbw.jpg
    364.3 KB · Pregleda: 76
Poslednja izmena:
Zakon!!! 🙂

Sigma 10-20 na 10mm (odn. 16)

Pozdrav!
MrBigJump.gif

Jes da ga je Atmo malo lose iskadrirao ali wide objektivi su moj nedosanjani san 🙂 Prvi sledeci objektiv je Tokina 11-16 ili canon 10-22, videcemo. Ono što je bitno treba vremena da se na njih naviknes, a kako je coveku kako rece objektiv tek stigao jasno je zasto je kadar ovakav.

Atmo koja je bila cena ako nije tajna, cuo sam da je dobar polovan 450-500 e ?

420e sam ja platio (spustio sa 450), ali je ovo treci objektiv koji sam gledao jer su prva dva imale takoreci "mane" sto opet nije cudno za sigmu jer bas ume da varira od stakla do stakla. Treca sreca 😀

Periferija Vrsca sa odlazecim snegom. Vala dosadio je...😀

1.
2py9kja.jpg

2.
33trsqe.jpg

3.
10e0q48.jpg

4.
103if6o.jpg

420e sam ja platio (spustio sa 450), ali je ovo treci objektiv koji sam gledao jer su prva dva imale takoreci "mane" sto opet nije cudno za sigmu jer bas ume da varira od stakla do stakla. Treca sreca 😀

Aha ja sve vreme mislim Canon nesto sam se istripovao. Da, da, treba paziti i birati 🙂

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno