Šta je novo?

Fotografije - 2012

• Začetnik teme Začetnik teme weasel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Fina astrolože, mada nisam hdr fan, a ti si ga baš muški hdr-iso 😀

dsc0258vb.jpg

dsc0074pgm.jpg

dsc0119fg.jpg

dsc0086qn.jpg

Poslednja izmena:
Mogambo fine fotke ali...😀
Kod prve B/W vidi se krivljenje zgrade zbog objektiva. Pod hitno 35-ticu kupuj.
I mala zamerka na onaj zenski kip sto u kadar upade kupola od zgrade. 😉
Inace golubovi i ostale fotke super su. 🙂
Nije druze to HDR fotografija. One su poznate po halo efektu manje ili vise u zavisnosti koji program koristis.
Upotrebio sam kombinaciju filtera i boja pa evo kaci u velikoj rezoluciji da se vidi fotka kako ona stvarno izgleda!

Pozdrav!

astrolog ne svidja mi se koliko si je PRE obradio sneg naprosto da sija na drvetu sa leve strane... Totalno neprirodno 🙂 Inace ok je fotka samod da je bez opasnog HDR-a :-D A opet i moze ti se kada bih ja sa mojim aparatom fotku pokidao ovoliki hdr mislim da bi sevao sum da sve strane :-DDD Probacu neku pa cu postaviti za primer :-D

Edit: Evo kako to izgleda kada se malo obradi sa Wb550 jeste da je bio odlican svojevremeno ali vreme ga gazi :-D a ja nikako da uzmem D7000 jer uvek mi ispadne nesto "prece" a ja polovne stvari ne volim da uzimam tako da verovatno mi ne gine neki naslednik 😛

Prilozi

• SDC10012.jpg
    SDC10012.jpg
    1 MB · Pregleda: 104
Poslednja izmena:
Igore nisi procitao sta sam mogambu napisao. Nije to HDR vec vise filtera u PS-u. 😀
Namerno sam hteo da skrenem paznju!
Bolja je i negativna kritika nego nikakva. :d
Imam i ja dobrih HDR fotki ne brini. 😉
Evo vam original od te obradjene fotke. Cisto da se vidi da nije losa fotka. 🙂

amsi8h.jpg

Exx.. Kad bi se imalo para za tu 35-icu, dok ih ne bude do tada redovnu službu vrši gosn kit. Na drugoj je moblo bolje, ali nisam imao vremena da nišanim spomenik sa raznih lokacija, ni ovako nije loše 🙂

Šta znam, mene je fotografija užasno podsetila na HDR, verovatno zbog dobijenih boja na original fotografiji. Fotka je lepa, ali tvoja obrada je po meni loš, ali to je moje mišljenje 🙂

Varijacije na temu pobednika -

dsc0341lu.jpg

dsc0307copy.jpg

dsc0317xl.jpg

i jedna bonus.

dsc0418copy.jpg

astrolog a ne buraz nisam rekao da je fotka losa ;-) daleko od toga ;-)samo si malcice preterao sa efektima i to je to ali opet ja nemam sanse da ga olesim efektima...

unique93 psi su vrhunski :-D

evo od mene nesto bilo mi je dosadno 😛PPP

Prilozi

• N912.jpg
    N912.jpg
    201.4 KB · Pregleda: 91
6876767989_a7d786df63_b.jpg

6854299147_c01b6f14b8_b.jpg

6876773433_e96ae515e2_b.jpg

6876758573_a23497a80d_b.jpg

6872157387_edc814de38_b.jpg

Igore...hvala 🙂

Kizo...hvala...ortak mi kaze, kada gleda u tu fotku sa psima, ne vidi pse, nego ljude 😀

Evo od mene jos jedne zimske 🙂

Prilozi

• Milj.jpg
    Milj.jpg
    275.6 KB · Pregleda: 62
Prvo moram istaci da sam ovih 15-ak stranica pregledao skoro u jednom dahu....e sada ono drugo sto bi meni a verujem i mnogim drugima manje iskusnim u ovom hobiju/poslu mnogo pomoglo: ispod fotografija da stoji naziv aparata,objektiv,duzina expozicije,otvor blende,ISO...
Verujte da bi se mnogo brze doslo do mnogo boljih fotografija od novajlija u svetu fotografije.

I sad mi koji koristimo recimo Safari na macu? Kako da vidimo to? 🙂

6887729965_bfd3358e6e_b.jpg

6891560791_5af6d21426_b.jpg

Labudovi na Velikom Bačkom kanalu

Nezabeležena pojava da su ovoliko labudova(21) i pride divlje patke doleteli i našli utočište u ovo doba na Velikom Bačkom kanalu u Kuli.

Prilozi

• Labudovi na VBK.jpg
    Labudovi na VBK.jpg
    86.1 KB · Pregleda: 92
Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno