Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Mogambo fine fotke ali...😀
Kod prve B/W vidi se krivljenje zgrade zbog objektiva. Pod hitno 35-ticu kupuj.
I mala zamerka na onaj zenski kip sto u kadar upade kupola od zgrade. 😉
Inace golubovi i ostale fotke super su. 🙂
Nije druze to HDR fotografija. One su poznate po halo efektu manje ili vise u zavisnosti koji program koristis.
Upotrebio sam kombinaciju filtera i boja pa evo kaci u velikoj rezoluciji da se vidi fotka kako ona stvarno izgleda!
astrolog ne svidja mi se koliko si je PRE obradio sneg naprosto da sija na drvetu sa leve strane... Totalno neprirodno 🙂 Inace ok je fotka samod da je bez opasnog HDR-a :-D A opet i moze ti se kada bih ja sa mojim aparatom fotku pokidao ovoliki hdr mislim da bi sevao sum da sve strane :-DDD Probacu neku pa cu postaviti za primer :-D
Edit: Evo kako to izgleda kada se malo obradi sa Wb550 jeste da je bio odlican svojevremeno ali vreme ga gazi :-D a ja nikako da uzmem D7000 jer uvek mi ispadne nesto "prece" a ja polovne stvari ne volim da uzimam tako da verovatno mi ne gine neki naslednik 😛
Igore nisi procitao sta sam mogambu napisao. Nije to HDR vec vise filtera u PS-u. 😀
Namerno sam hteo da skrenem paznju!
Bolja je i negativna kritika nego nikakva. :d
Imam i ja dobrih HDR fotki ne brini. 😉
Evo vam original od te obradjene fotke. Cisto da se vidi da nije losa fotka. 🙂
Exx.. Kad bi se imalo para za tu 35-icu, dok ih ne bude do tada redovnu službu vrši gosn kit. Na drugoj je moblo bolje, ali nisam imao vremena da nišanim spomenik sa raznih lokacija, ni ovako nije loše 🙂
Šta znam, mene je fotografija užasno podsetila na HDR, verovatno zbog dobijenih boja na original fotografiji. Fotka je lepa, ali tvoja obrada je po meni loš, ali to je moje mišljenje 🙂
astrolog a ne buraz nisam rekao da je fotka losa ;-) daleko od toga ;-)samo si malcice preterao sa efektima i to je to ali opet ja nemam sanse da ga olesim efektima...
Prvo moram istaci da sam ovih 15-ak stranica pregledao skoro u jednom dahu....e sada ono drugo sto bi meni a verujem i mnogim drugima manje iskusnim u ovom hobiju/poslu mnogo pomoglo: ispod fotografija da stoji naziv aparata,objektiv,duzina expozicije,otvor blende,ISO...
Verujte da bi se mnogo brze doslo do mnogo boljih fotografija od novajlija u svetu fotografije.
^ Nabavi Exif Viewer. Instalira se kao addon u Firefox. Mozes ga naci ovde. I onda kad kliknes desnim tasterom po fotki i izaberes "View Image Exif Data" svakoj ces fotki znati njene "podatke". Evo npr. za ovu poslednju: