Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Lepo ati ali stoji ovo sto je mogambo napisao.. kada sam video fotke nisam mogao da verujem kakav prizor ali mi je odjednom sve delovalo prenatrpano i manje zanimljivo.. kao da si mogao mnogo bolje + obrada.. ako me razumes 🙂
Ali dobro, -20c, i ovo je za 'spect 😀
@hsv.stoned @Mogambo
Mozda sam mogao bolje na licu mesta ali po cenu upale pluca ili mozga, ljudska noga nije krocila ni blizu od kad je pao sneg a ja sam se setao i po vodi da bih uslikao nesto :d za obrada su slazem.
Danas primetih vevericu u dvoristu, koja kopa rupu u snegu i pravi sou. Dohvatih se svog vernog fuji 6500 koji me izdade (moram da kupim nove baterije). Sta cu, kud cu. Uhvatih f200, odvalih maksimalni zum i u brzini uhvatih par fotki, ne obracajuci paznju na kadriranje i slicno. Bitno mi je bilo samo da mi veverica ne pobegne dok se ja namestim. Sad ne znam kako je najbolje da obradim ove slike, da fino izgledaju? Ne znam, posto je veverica dosta sitna (to je maskimalni zum) da li i tu vazi pravilo trecina? Probao sam da kropujem da bude na trecini, ali nekako mi se nista od toga ne svidja. Verovatno bi trebalo i korpovati deo slike samo da bi veverica bila istaknuta u kadru? Evo sta sam ja radio (imate i attach u punoj rezoluciji). Mlo sam pobrisao ove grane, da bude cistiji kadar i pokusao da postavim vevericu u levu trecinu. Sta bi ste vi uradili i ako vas ne mrzi uradite to, da vidim kako bi to izgledalo. Hvala.
P.S. U attach-u imam jos par slika, pa isto vazi i za njih. 😉