Šta je novo?

Fotografije - 2011 (Pravila u prvom postu)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
kapiram da nema sta da trazi pored divljine iznad, ali evo mog blesavog psa. 🙂
6185656229_dc3b405155_b.jpg

Mogla bi da se otvori tema (ili iskoristi ova) da ljudi kace fote pre post-processing i posle, a isto bi bilo dobro i da neko (ko vidi da neka fotka ima potencijal a nije dobro post process-ovana) obradi fotku u svom stilu. Sta mislite?

Da se i ja upišem u ovu temu 🙂

Takođe Zoo Vrt na Paliću, nedeljno popodne

k99zsy.jpg

x3fma8.jpg

2u94fpu.jpg

2woaii1.jpg

25505zb.jpg

245k9k6.jpg

pa naravno da je zbog smanjivanja. posle smanjivanja obavezno ide ostrenje

Pa kad majstor slika 😉

ATI mali predlog - nemoj na fb fotke - vidis kakve artifakte napravi kod velikog kontrasta (jpeg quality im je jako low), bolje kaci na imageshack ili jos bolje photobucket.

ATI mali predlog - nemoj na fb fotke - vidis kakve artifakte napravi kod velikog kontrasta (jpeg quality im je jako low), bolje kaci na imageshack ili jos bolje photobucket.

dodaj.rs je zakon. batalite strani host pun reklama i banera

Da si probao dodaj.rs pa da kudiš s razlogom...

Izmedju tri nabrojana biram dodaj.rs, ali ovo su inace umanjene slike i mislim da isto izgledaju gde god su postavljene. Linkovane su ovde sa fb-a jer mi je to bilo najlakse.

A zasto ne volis ?

Sta ti govori ? Bas me zanima 😉

Nije logo na ćirilici 😀

Mene dajdo.rs :d smara. Navikao sam na imageshack i koliko sam primetio slike, fotke ostaju najduze, najezim se kada upadnem u neku galeriju gde vise nije moguce videti fotografije.

Mene dajdo.rs :d smara. Navikao sam na imageshack i koliko sam primetio slike, fotke ostaju najduze, najezim se kada upadnem u neku galeriju gde vise nije moguce videti fotografije.

A ja se naježim i istraumiram kada vidim imageshack. Odmah se spremim na patnju sa reklamama, 100 kliktanja, zumiranjem.

I pre svega sporim učitavanjem...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno