ATI`
Čuven
- Učlanjen(a)
- 15.04.2006
- Poena
- 755
A ja se naježim i istraumiram kada vidim imageshack. Odmah se spremim na patnju sa reklamama, 100 kliktanja, zumiranjem.
+1
A ja se naježim i istraumiram kada vidim imageshack. Odmah se spremim na patnju sa reklamama, 100 kliktanja, zumiranjem.
Samo što jako loše resize za thumbnail, što se na tvojim primerima lepo vidi.
Sta si koristio od opreme? Ja sam se juce ponovio sa 100mm f2.8 USM macro pa se spremam za zezanje 🙂 za sad probah malo za portrete al je ostar sunce ti
Offtopic ali moram... Vidim da masa ljudi ovde fotografiše kojekakve bube, dlake na njihovim leđima, zumira im oči, itd. pa me zanima jel se svi bavite biologijom pa vam je to potrebno zbog posla ili pokazujete sposobnosti svojih objektiva? I da li makro fotografija ima neku praktičnu primenu u svakodnevnom fotografisanju?
... medjutim vecina ovih fotki nema exif ?!
...
Slike izuvaju, nego jel mogao DOF malo dublji da bude? Ili siri, kako god, mislim da bi bilo lepse kad bi se videle cele muve, ovako kao da se pare u magli, a i linija je nekako previse izrazena dole.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari