Šta je novo?

ForgiveMe! Kakav je ovo fajl?

dr.Tiristor

Slavan
Učlanjen(a)
12.01.2005
Poena
379
Mislim od cega?

capture23sl2.jpg

Nalazi se u sys32.

Poslednja izmena:
Meni se cini kao da si pokupio neki adware... ili crva ili virusa....
Mozda se neko vec susretao sa ovim...

Koja mu je ekstenzija?

ForgiveMe.exe

Pokretanjem fajla se ne dobija nista, niti se pojavljuje u procesima, virus nije, sad cu da prodjem spajverom.

Nije spyware.
40kB.

Hm.

Poslednja izmena od urednika:
mozda ti je devojka poslala porukicu :)

LOL..... :D ili si nesto bio jaako besan na windows....

Nemojte da pokrecete spam.exe u mojoj temi, da ne bi zakacili ban.exe, pa posle izvrsavate plakanje2.0.exe :D :)
Ako nemate pomoc_prijatelju.dll javite se da okacim. :) :d

LOL..... :D ili si nesto bio jaako besan na windows....
Mene win extra sluzi, ne pravi mi probleme, a druzimo se vec 8 meseci i vise... :banana:

Nego, vratimo se na temu... ;)

Poslednja izmena:
Samo se vi zezajte.... :)

a da li ga imas u registriju, msconfig-u, u nekom bat-u? Da li ga nesto poziva, ima li ga u tekucoj memoriji prilikom podizanja?

Pa oprosti mu/joj, sto si takav covek :D :d

Moguce je da je to "prazan" exe koji ne radi nista (tj. radi ali njegovo izvrsavanje nema nikakvih efekata).

Analiziraj nekim programom "dependencies", možeš da instaliraš i Sandboxie pa da ga startuješ, a onda da vidiš nekim od rusinovichevih alata šta radi, koje dll-ove poziva, koje reg ključeve čita.

a da li ga imas u registriju, msconfig-u, u nekom bat-u? Da li ga nesto poziva, ima li ga u tekucoj memoriji prilikom podizanja?
Reg nema, config nema, bat ne znam kako da proverim, nema ga u memoriji, nista ga ne poziva jednostavno kao da ga nema.

Pa oprosti mu/joj, sto si takav covek :D :d
Hocu, kada raspravimo ciji je ovo komp, i ko je admin :D
kUdtiHaEX;947271 Moguce je da je to "prazan" exe koji ne radi nista (tj. radi ali njegovo izvrsavanje nema nikakvih efekata).[/QUOTE je napisao(la):
Nije meni problem da ga izbrisem, interesuje me odakle on tu.
Analiziraj nekim programom "dependencies", možeš da instaliraš i Sandboxie pa da ga startuješ, a onda da vidiš nekim od rusinovichevih alata šta radi, koje dll-ove poziva, koje reg ključeve čita.
Nista ne pokazuje, cudno. Nadjem ga i pokrenem ali nista.

Pa šta uopšte ima u tom programu? Otvori ga u nekom hex editoru.

@dr.Tiristor
ma, primenuj to u iforgiveyou.exe i baci u kantu.

dr.Tiristor je napisao(la):
Mene win extra sluzi, ne pravi mi probleme, a druzimo se vec 8 meseci i vise...
ma ne razumeš se ti...
ti u stvari konstantno imaš plave ekrane i svaki dan reinstaliraš windows.
ako ne veruješ meni pitaj bilo kog korisnika mac-a :D

haha koj trip :)
kolko ima kb? jel se vidi nesto iz notepada?

Jesi li imao skoro neki napad virusa odnosno ciscenje? Ako jesi moze da se desi da je to ostatak od nekog virusa/trojanca koji generalno moze biti bezazlezan, a s druge strane mozda samo cucka u tvom compu i ceka pravi trenutak
Pozdrav

Sta god da je bilo posle 5 formata nije ostalo :D

Poz svima :)

kad malo razmislim i meni je nesto poznat... moguce je da sam ga i ja imao :)

Dr.Tiristore, uzmi CD sa drajverima za Mustek BearPaw skener (ili neki sličan Mustek uređaj) - pa će ti se samo kasti. Šta radi ovaj fajl? Nemam pojma, ali tu mu je poreklo. Danas slučajno primetio.

Poslednja izmena:
Vrh Dno