dr.Tiristor
Slavan
- Učlanjen(a)
- 12.01.2005
- Poena
- 379
Mislim od cega?
Nalazi se u sys32.

Nalazi se u sys32.
Poslednja izmena:
Mene win extra sluzi, ne pravi mi probleme, a druzimo se vec 8 meseci i vise... :banana:LOL.....ili si nesto bio jaako besan na windows....
Reg nema, config nema, bat ne znam kako da proverim, nema ga u memoriji, nista ga ne poziva jednostavno kao da ga nema.a da li ga imas u registriju, msconfig-u, u nekom bat-u? Da li ga nesto poziva, ima li ga u tekucoj memoriji prilikom podizanja?
Hocu, kada raspravimo ciji je ovo komp, i ko je adminPa oprosti mu/joj, sto si takav covek:d
kUdtiHaEX;947271 Moguce je da je to "prazan" exe koji ne radi nista (tj. radi ali njegovo izvrsavanje nema nikakvih efekata).[/QUOTE je napisao(la):Nije meni problem da ga izbrisem, interesuje me odakle on tu.
Nista ne pokazuje, cudno. Nadjem ga i pokrenem ali nista.Analiziraj nekim programom "dependencies", možeš da instaliraš i Sandboxie pa da ga startuješ, a onda da vidiš nekim od rusinovichevih alata šta radi, koje dll-ove poziva, koje reg ključeve čita.
ma ne razumeš se ti...dr.Tiristor je napisao(la):Mene win extra sluzi, ne pravi mi probleme, a druzimo se vec 8 meseci i vise...
Pazi da te fajl ne tuzi udruzenju za zastitu fajlova :d Ja sam imao taj fail na Win 98ci ranije.Sta god da je bilo posle 5 formata nije ostalo![]()
Dr.Tiristore, uzmi CD sa drajverima za Mustek BearPaw skener (ili neki sličan Mustek uređaj) - pa će ti se samo kasti. Šta radi ovaj fajl? Nemam pojma, ali tu mu je poreklo. Danas slučajno primetio.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari