Ima na Steamu popust bila je sinoć 30€ ja mislim i kapiram da stvarno nije puno dati toliko za igru koji igraš godinu dana, stotinama sati
Igram od prvog dana original i imam oko 500 odigranih sati i nijedan jedini bag nisam primetio osim kad vodiš i reprezentaciju u kojoj su igrači iz tvog kluba pa pričaš sam o sebi u trećem licu![]()
Zadnja poruka je iz novembra - tad smo svi otprilike manje više prestali da igramo ovogodišnju inkarnaciju menadžera![]()
Zadnja poruka je iz novembra - tad smo svi otprilike manje više prestali da igramo ovogodišnju inkarnaciju menadžera![]()
Steta. Bas me zanima kako izgleda online mod. Do pre 2 godine sam uvek igrao te tzv. narodne verzije, a sad posle te pauze bih da pikam oridjinale online. Ima li ko kakva iskustva?
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
Nema pomoci, osim da obrises podesavanja, app data, bla bla i nadjes FM12...
2. Ako mislimo na isto, onda je to cifra za koju mozes da otkupis igraca koga si prodao...
Ako ste se jednom navukli, malo je verovatno da ćete ikada prestati u potpunosti da ga igrate...
Sputava socijalni život, rastura brakove, ali je i pored svega toga FENOMENALAN!
Neki od najpoznatijih koji su odali počast FM jesu Andre Viljas-Boaš i Žoze Murinjo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari