Šta je novo?

Football Manager 2011

Pa u svakom menadzeru je paradoks dovesti Vidica,KRasica,Subotica i ,Dekija Stankovica i ostale nase zvezde u Zvezdu ili Partizan :)

Vec izasao patch i update za patch. :S: E sad bih mogao da se ukljucim i ja. Mislim prvo da instaliram, odigram petnaestak kola i kazem svoje impresije. Ili je mozda bolje da sacekam i drugi patch? :d

Ne znam, da li je to od godina, ili šta :d

Ali ovaj menadžer me smorio već posle 3/4 sezone....cccc nikad mi se nije ovo dešavalo...
Kao pijancu kada pada tolerancija - na početku pije ko smuk, a posle su mu dovoljna dva unučića da padne na pod :D

Pf review kopija se ne apdejtuje... Ako neko ima istu kopiju i rešenje za apdejt neka javi...

Da li moze neko da me podseti gde da ubacim slike i sta treba da se podesi u meniju da bi video slike fudbalera u igri??
Skroz sam zaboravio,a reinstalirao sam win i sve mi se obrisalo :d

U Documents/Sports Interactive/Football Manager 2011 napravi folder graphics. U tom folderu napravi folder faces u koga ćeš ubaciti facepack.

Kad pokreneš FM idi na Preferences, odčekiraj Use Skin Cache, a čekiraj Always Reload Skin On Confirm

cheers

Added the possibility to register unlimited under 20 players to the squad outside the squad size limit for the Serbian Super League
- Fixed loan options
- Fixed some draw rules for Serbian Cup early rounds
- Players no longer have to speak fluent Serbian to gain nationality.
- Bosnian and Montenegrin players no longer have to have played a certain amount of league games to gain Serbian nationality.

Ово су измене за нашу лигу. Добро су се сетили да убаце прво правило.

Poslednja izmena:
To je vec sve bilo u Football Manager 2011 v11.2.0.

Ovaj hot fix samo popravlja neku gresku vezanu za poljsku ligu.

Ovde nesto ne valja :)

Prilozi

• Serbian SuperLeague (Information_ League Table).png
    Serbian SuperLeague (Information_ League Table).png
    674.7 KB · Pregleda: 124
Ne gledaj Zvezdu nego Teleoptik !!!

Није то ништа необично, код мене се рецимо кољем са Спартаком за титулу а не Партизаном... Чак је спартак играо и европа лигу.

Oktobar 2013 grupa Lige Sampiona razbio sam Juventurs u gostima 5-0 jos ne mogu da se opasuljim, kako mi je uspelo.

Prilozi

• Juventus v Red Star.rar
    14.4 KB · Pregleda: 60
U globalu, igra je previse laka. Bio sam 2. sa City jem u 1. sezoni, i plus sam pola tima promenio.

To bih i ja voleo da znam.

Pa valjda kroz Wine, kako drugo?

Uđeš u fajl menadžer, otvoriš ISO koji je mountovan i desni klik na setup i klikni na Run this program in Wine ili tako nešto.

u nekoj 7-8 sezoni sam, fcrs, i imam apsurdnu situaciju da mi se odlozeni mec poklapa sa terminima reprezentacija. problem je u tome sto mi je vecina igraca na rep.obavezama, i ja nemam/ne mogu da sastavim 11 igraca da odigraju taj odlozeni mec.

ima li resenja? ili da radim brišem igru :)

Nema resenja to je bug koji ce biti ispravljen u 11.3 patchu kako je receno na njihovom oficijalnom forumu :)

Btw. Idi na holiday kako bi ti asistent odigrao mech.

Ranije je mogao da se u 1. tim prekomanduje neki igrac bez profila, i da se malo forsira; tako bi se resavao taj problem. Mnogo dobra fora, pogotovo sto sam tako stvorio jako dobre igrace

Sezona 2025/2026 i izgubljeno 3. finale LS u poslednje 4 sezone sa Partizanom. Dva poraza od Barselone i sad od Celzija. Katastrofa. Deinstaliran po ko zna koji put. Save sam sacuvao...

WTF is "Sugar daddy" ?
ima pritom opcija Foreground, Background i Underwriter. Sta koja opcija znaci ?

WTF is "Sugar daddy" ?
ima pritom opcija Foreground, Background i Underwriter. Sta koja opcija znaci ?

Neko ko će se samo tako "pumpati" novac u klub. A ovo ostalo možeš sam skontati, background - onaj ko želi da ostane anoniman, foreground - suprotno od ovoga prvog, underwriter - to bi značilo neka banka ili slična firma.

Nazad
Vrh Dno