Šta je novo?

Football Manager 2011

Ma njega se i ja secam... i onda se jave neki pametnjakovići da mi sole pamet - nije, nego 00/01, ili 03/04... NIJEEE.... :d

Ubedljivo, ubedljivo najbolja, najigrivija i najzaraznija verzija je bila 01/02.

Tad beše Lazio sabijao u Italiji, a za slabe klubove je bio aktuelan Todorov iz Levskog i Tsigalko (negde iz Sibira :D je valjda bio)

Ma njega se i ja secam... i onda se jave neki pametnjakovići da mi sole pamet - nije, nego 00/01, ili 03/04... NIJEEE.... :d

Ubedljivo, ubedljivo najbolja, najigrivija i najzaraznija verzija je bila 01/02.

Tad beše Lazio sabijao u Italiji, a za slabe klubove je bio aktuelan Todorov iz Levskog i Tsigalko (negde iz Sibira :D je valjda bio)

Igrao je za Dinamo Minsk.:)
Bilo je još takvih igrača: To madeira, Isaak Okoronkwo, Mark Kerr, Regilio Vrede, Taribo West je bio bez ugovora a imao je odlične ocene.:D

Haha, jeste Maxim Tsigalko, Bjelorus ;) To su bila vremena. Manager se przio po igraonicama samo tako.

Izasao menadzer :D :D
2.49 GB

Nikako ne volim da krenem da igram i onda izvalim da je nuke-ovano izdanje. Pa onda proper na proper. Ceka se scena.

Ne pamtim tacno od kada igram manager ali bice da je vise od 10 god. Secam se da sam nesto sa slicnim imenom igrao cak i na C64-ci. Ali ne zalim za starim verzijama, ove nove su mi svakako bolje, jesu kompleksnije ali tako i treba da bude, a i 3d pogled je pun pogodak. A sto se vremena provedenom pored igre tice, pa razlog sto manje igram nije to sto je igra losija vec sto ja imam manje vremena a ima i drugih igara koje bih odigrao. I stvarno se nadam da neko ne ocekuje da ce igru iz ozbiljne produkcije, danas, moci da igra sa 6-7 godina starom masinom. Da Sigames zeli da se dodvori kupcima oni bi igru pojednostavili i napravili nesto kao FIFA ili sta vec, jer je ocigledno trend zaglupljivanja igara uveliko uzeo maha da bi od njih napravili nesto sto je odgovarajuce za ljude sa "jeftinijim" mozgom, cini mi se da Sigames to ne radi.

Boga mi ja igru original imam već od 26. :)

Picture it, or didn't happen.

Dobio ključ od sajta za koji radim opise, opis je bio spremljen još 28. ;) još na engleskom :)

EDIT, evo ti u atachmentu slika iz foldera kada je igra skinuta na komp :)

Prilozi

• aj.jpg
    aj.jpg
    56.9 KB · Pregleda: 44
Poslednja izmena:
Um kada ideš u account manager na steamu piše da je sa retail kopije, tj da je retail igra :). A šta je ako nije original a aktivira se na steamu full igra i može da se igra do besvesti :D?

:D pa realno jeste tada bio spremljen, čim postane gold :) ako ništa drugo, privilegovan sam :D

a da, for the record, nisam ni rekao da je izašao 26. nego da ja imam full verziju od tada :)

Wahad, jel i ta tvoja verzija od skoro 800Mb?

Evo, upravo sam instalirao, i odmah ZEZ, na Ruskom je full :)

Prilozi

• fm.JPG
    fm.JPG
    134.1 KB · Pregleda: 79
  • cz.JPG
    cz.JPG
    181.5 KB · Pregleda: 59
  • pfc.JPG
    pfc.JPG
    153.5 KB · Pregleda: 49
  • cz edit.JPG
    cz edit.JPG
    145.8 KB · Pregleda: 40
  • pfc edit.JPG
    pfc edit.JPG
    148.6 KB · Pregleda: 53
Poslednja izmena:
Odigrao pola sezone,za sada deluje ok posebno mi se svidje pregovaranje oko ugovora sa menadzerom ali ne moze bre da se igra sa ovim skinom mnogo bije u oci.Naso san neki dark ali je i on katastrofa.

Imam problem sa otpakivanjem ruske verzije.Trazi sifru/smara za rar fajl.Velicina je 2.6GB.Ima li neko resenje?

Moram da napomenem da ono sto sam komentarisao/napljuvavao vezano za demo ne vazi za full verziju. Po mojoj subjektivnoj proceni, igra je makar 30% brza nego u demo-u, a i naprasno me je nagradio FM sa jos dve i po zvezdice u sysrem rating-u.

Ja sam juce skinuo ovaj skin http://www.fmscout.com/i-997-Galaxy-skin-for-FM2011.html
Nije nesto ali je igrivo kad sam namestio boje ocena igraca.
Jel zna neko da li se pojavio Tugs training za ovu godinu? Ja nisam uspeo da nadjem.

Jel se to meni cini ili se igraci znatno teze prodaju nego na 10-ci? Krenuo sam s OFKom i muku mucim da rasteram nepotrebne igrace...

Nazad
Vrh Dno