..poslovnosti Sports Interactive-a i Eidosa.
Znaci 10 godina igras F(C)M a ne znas da su se te dve kompanije odvojile pre mnogo godina!
Ok, mozda si napravio mali previd i te fore a ni ja iskreno ne zelim da ulazim u neki konflikt ili jos gore, da me pogresno razumes.
Lm, stoji to sto si rekao za 3D match. On je ubacen kako si se razbila monotonija i da bi se privukao jos veci broj igraca(nisu slucajno dodali i
female opciju!).
E sad ovako, da bi se bolje sporazumeli i da bi me prvenstveno
ti razumeo, reci cu ti samo da sam u predhodnih 6 godina redovni ucesnik beta testiranja seginih igara. To se prvenstveno odnosi na Football Manager, FM Live WCM itd. Pretplacen sam na njihove igre, sto znaci da mi originali stizu dan-dva(nekad cak i duze) od zvanicnog release date-a.
Ono sto ti ja mogu savetovati je da uporedis orignalnu igru FM2009 i FOOTBALL MANAGER 2009-TL(ili FM09).
Ponovicu ti jos samo(a ujedno i svima ostalima koji su me kontaktirali putem PM-a) da je "narodna verzija" lose krekovna i da ima gomilu "neindetifikovanih" gresaka.
Da ne bih vise trosio reci, savetujem vas sve da posetite community.sigames.com i tamo se detaljnije informisete o greskama, nedostacima i eventualno pomognete da se bugovi isprave u novom patchu.