Šta je novo?

Football Manager 2009

Ma jok i ne izvalim. :) Konstanto se desava svake godine da na primer rezultati budu nadrealni. Da pobedjujem recimo sa 8:5 ili gubim 9:7. .... :)

Pazi prethodi je totalno nerealan i ******, izrod iz porodice i valjda ce ovaj po svemu sudeci i
demo je to nagovestio da ce da bude VRH!!!

Tako da nemoj da se nerviras!

Poslednja izmena:
Ma ja se uopste ne nerviram. Uzivam u FM2008. Kazem bas, igram trenutno sezonu 2018/19 i zao mi je sto je bas sad izasao FM2009. Jer sam pre dve sezone otkrio nekog wonderkid-a u Brazilu, sa nepunih 18 godina vec ima 10 nastupa za reprezentaciju. Pa sam morao da cekam dve sezone da napuni 18 godina da bi presao kod mene. To ce se desiti vrlo brzo. :) Eto zato se ne nerviram, uzivam. ;) A onda kad vec bude presao nece imati smisla ako ne odigram bar sezonu ili dve sa njim u postavi. A do tada ce i patch. :)

Matori manager je uvek bio cudo sto se tice pronalazenja talenata,
tu igricu ko da je pravila vidovita zorka :D
Pozz za sve ljubitelje i starog championship-a!

Pozdrav svima!
Molim za uputstvo od iskusnijih. Naime, da li se nekom vec desilo da skine demo, instalise ga, ali kad zeli da ga pokrene pojavi mu se sledeci obeshrabujuci prozor: The application failed to initialize properlu (0xc0150002).

Ima li pomoci?
Hvala unapred.

Pa shto ste mi skinuli post

Zato sto nije dozvoljeno to sto si ti trazio na ovom forumu
Te lekove doktore i ostalo mozete na drugim forumima na benchmarku je piraterija zabranjena i ko sledeci bude trazio lek ili link dobija warn

Ma ja samo da odnesem tetki lek:D

Trebalo bi da jeste 9.1.0

Poslednja izmena:
Jeste, izasao je. Samo mi nije jasno kad pre? :d Izgleda da cu sacekati ovoga puta drugi patch. :d

:D:D Ma biće tu i trećeg i četvrtog peča.Ipak su implementirali žestoki 3D prikaz mečeva,treba to optimizovati:D:D

Poslednja izmena:
Ja sam morao da smanjujem rezoluciju,jer nije hteo da mi pusti meč u 1650x1080 iz nekog razloga.

Sve će to biti rešeno u 9.3.0 verziji koja izlazi krajem februara:)

Poslednja izmena:
Pa sam sports interactive izbacio patch heh.... pre igrice :D

Po stoti put izbacuju na tržište nekompletan proizvod.Čak i sa patch-om stadioni u 3D modu deluju nedoradjeno,a igra je nekako neizbalansirana.Mislim da nam ne ginu još 2-3 patch-a da bi 2009-ka radila kao 2008 sa onim drugim patch-om(8.2 čini mi se).

Е ваљда ће да одраде стадионе бар у неком наредном печу, делује
баш ко да се игра наша лига на сваком стадиону хехе.....

Ne radi.Izem ti patch:mad:

Samo citam vase komantare i ne verujem koliko tupava i praznoglava pitanja ste u stanju da postavite a da pritom niste ili ne znate osnovnu strukturu naslova o kome diskutujete.

Nadam se da ce te uvodnu rec licno shvatiti i poceti da diskutujete o "zdravim" temema vezanim za igru.

Igra je, kao sto vidite kompletna! Tako da ono... ne znam kako da prodiskutujem na konstataciju: "Po stoti put izbacuju na tržište nekompletan proizvod."?!?!
Jedino sto je uocljivo je da je igra za klasu teza od predhodnih delova, pa vam je s'toga potreban malo duzi period dok se igraci ne naviknu na vas, vasu taktiku i nacin rada. To je vazilo i za predhodne verzije samo sto je sad to veoma ocigledno. Kao npr. kada vam na prvoj konferenciji za stampu postave pitanja koja se obicno postavljaju noob-ovima.
Kako bude prolazila sezona, vasi igraci ce igrati sve bolje a tek po zavrsetku ili eventualno pocetku 2. sezone igraci ce postati "poslusni".
"Go on holiday" opcija - postoji, ali za to zadovoljstvo ce te morati da izvadite iz dzepa oko 4500 din.
Narodna verzija nije dobro odradjena, pa pored gore navedenog nedostatke, imacete stalan problem sa povredama, neki nebuloznim transferima i jos mnogo toga.

Poslednja izmena:
Nemoj samo da mi pričaš o prethodnim delovima.Igram menadžera više od 10 godina i dobro znam šta govorim.Potpuno je nebulozno da daš 4500 din za igru kojoj je patch(ili ti narodski ZAKRPA) izašao pre same igre:zgran: Za mene je program koji po instalaciji zahteva zakrpu(daj Bože samo jednu) od 100+ MB NEKOMPLETAN.A konstatacija da je ovaj deo teži od predhodnih ne stoji.Veoma je sličan prethodnom delu po svemu,a konferencije za štampu su OK ideja,samo su pitanja pomalo stupidna i rigidna.Isto važi i za 3D prikaz utakmica,koji ne služi ničemu,osim da se kaže da postoji u igri(liči na FIFA-u 98:D).Već puno godina Manager implementiraju ADAPTABILITY za svakog pojedinca u klubu(od predsednika do igrača u19 sastava) tako da uvek igrač igra bolje ako je duže u klubu(i sa adaptibility 20 treba mu desetak tekmi).A to što sagovornike nazivaš tupavim,i pri tom se NADAŠ da će tvoju opasku shvatiti LIČNO,više govori o tvom vaspitanju,nego što "patch pre igre" filozofija ponovljena po stoti put govori o ozbiljnosti i poslovnosti Sports Interactive-a i Eidosa.:mad:

Kakvo smece od igre, Fifa Manager 09 je pojam za ovo djubre.

Ukusi su razliciti, ja recimo tu Fifu ni stapom ne bih dotakao. Svakom svoje. A posto je ovo topik o FM2009, da kazem da do sada nisam primetio neke bagove i probleme. Naravno, 3D prikaz izgleda malo nedovrsen (tj. iritiraju prazni i ruzni stadioni), ali generalno sam zadovoljan kako je i taj deo odradjen. Videcemo sta ce isplivati na povrsinu kako sezona bude odmicala...

Da stvarno,kakav je da je,mi ga igramo i dalje:D
Evo pojašnjenja oko narodne verzije.

still having the injury problem though
even after the patch

For anybody interested this is because the crack probably uses elements from the FM09 Demo executable file to work which means things like the holiday mode and injuries will still be present even if you have patched the game.
Ultimately its best to be playing the proper version.

Dakle,dok ne izađe pravi crack,narodnjaci neće biti u modi:D

Poslednja izmena:
..poslovnosti Sports Interactive-a i Eidosa.:mad:

Znaci 10 godina igras F(C)M a ne znas da su se te dve kompanije odvojile pre mnogo godina!
Ok, mozda si napravio mali previd i te fore a ni ja iskreno ne zelim da ulazim u neki konflikt ili jos gore, da me pogresno razumes.
Lm, stoji to sto si rekao za 3D match. On je ubacen kako si se razbila monotonija i da bi se privukao jos veci broj igraca(nisu slucajno dodali i female opciju!).
E sad ovako, da bi se bolje sporazumeli i da bi me prvenstveno ti razumeo, reci cu ti samo da sam u predhodnih 6 godina redovni ucesnik beta testiranja seginih igara. To se prvenstveno odnosi na Football Manager, FM Live WCM itd. Pretplacen sam na njihove igre, sto znaci da mi originali stizu dan-dva(nekad cak i duze) od zvanicnog release date-a.
Ono sto ti ja mogu savetovati je da uporedis orignalnu igru FM2009 i FOOTBALL MANAGER 2009-TL(ili FM09).
Ponovicu ti jos samo(a ujedno i svima ostalima koji su me kontaktirali putem PM-a) da je "narodna verzija" lose krekovna i da ima gomilu "neindetifikovanih" gresaka.
Da ne bih vise trosio reci, savetujem vas sve da posetite community.sigames.com i tamo se detaljnije informisete o greskama, nedostacima i eventualno pomognete da se bugovi isprave u novom patchu.

Poslednja izmena:
Pre mnogo godina je stvarno dugo:)Ja sam rekao Eidos,zato što je CM,bio isti kao FM po pitanju bagova.Znam da su se SI i Eidos odvojili,i da je Eidos izbacio CM prošle godine,i da je bio užas,bar po rečima ljudi koji su ga igrali(ja nisam imao želju).
Ne sporim da ti znaš o čemu govoriš,samo mi se nije svideo način na koji to činiš.Ako testitaš igre,ne znači da si kompetentniji od bilo kog pasioniranog igrača iste.Moje je mišljenje da je FM 2009(narodni ili buržujski sve jedno) doneo manje novina nego što je očekivano,te da je u pitanju samo resatajling iliti fejslifting prošlogodišnjeg izdanja.Najbolje se to da uočiti ako u prošlogodišnje izdanje ubacite fajl sa najnovijim transferima igrača.Maltene sve je isto,osim 3D-a i famoznih konferencija za štampu(koje brzo smore,pa je česta pojava da šaljete asistenta na iste).Naravno,sad je moguće igrati u većim rezolucijama od 1024*768,ali moglo je i pre u window modu,pa kvadratić gore desno:d Nadam se da će FM2010 doneti novi engine,pravi,funkcionalni 3D prikaz i veću mogućnost interakcije sa igračima i upravom kluba,realnije transfere.......Biće valjda uskoro i to.

Samo citam vase komantare i ne verujem koliko tupava i praznoglava pitanja ste u stanju da postavite a da pritom niste ili ne znate osnovnu strukturu naslova o kome diskutujete.
Gde si bio do sada da nas prosvetlis?

"Go on holiday" opcija - postoji, ali za to zadovoljstvo ce te morati da izvadite iz dzepa oko 4500 din.
Jel neko ovde rekao da ne placa 4500 dinara.

Lm, stoji to sto si rekao za 3D match. On je ubacen kako si se razbila monotonija i da bi se privukao jos veci broj igraca(nisu slucajno dodali i female opciju!).
E sad ovako, da bi se bolje sporazumeli i da bi me prvenstveno ti razumeo, reci cu ti samo da sam u predhodnih 6 godina redovni ucesnik beta testiranja seginih igara. To se prvenstveno odnosi na Football Manager, FM Live WCM itd. Pretplacen sam na njihove igre, sto znaci da mi originali stizu dan-dva(nekad cak i duze) od zvanicnog release date-a.
Ono sto ti ja mogu savetovati je da uporedis orignalnu igru FM2009 i FOOTBALL MANAGER 2009-TL(ili FM09).

Obracas nam se ovde kao da smo retardirani i prosipas neku pamet. Ili nam se pridruzi ili nas pusti da se igramo. Svaka tebi cast na prethodnih 6 godina kao redovnom ucesniku beta testiranja. Ali koga to ovde zanima.

Kakvo smece od igre, Fifa Manager 09 je pojam za ovo djubre.

A ti sakupljacu postova, ajd na temu Fifa Manager 09 pa se tamo hvali.

Malo me iritira hardverska zahtevnost, ajd 3d engine ako neces da gledas u fullu mozes da iskljucis ali gledam dok mi je obradio 1. rundu kupa mogao sam komotno odspavam... Doslo vreme i manager da trazi quad procesor....

Pa meni radi ok, i to sa preko 40 liga iz 19 zemalja i to ne prosecnom procesoru, imam AMD dual core 4400. 3D prikaz ionako gura graficka pretpostavljam. pa je procesor manje opterecen.

Da li 3D engine prikazuje padavine, odnosno, da li to ima direktnog uticaja na igru?

Nazad
Vrh Dno