Šta je novo?

Foobar2000 - Saveti

Користим ја и даље, баш сам пре пар недеља морао поново све да подесим јер ми је напрасно ‘пукао’ DarkOne 3.x. Сад сам на четворци. Мада је генерално Spotify преузео функцију главног плејера, Foobar је ту да допуни атмосферу из момачких дана кад се запијем викендом. :)

Koristim na MacOSu.

Koristim ga i ja još na Windowsu. Lagan, malen i radi posao kako treba.

Meni je foobar glavni program, uz Total Commander i Firefox. :D Koristim nekoliko komponenti, a najbitnije su mi Lyric Show Panel i Discogs Tagger.

Nije da sam mnogo pokušavao, ali dosad nisam uspeo da ga podesim tako da na telefonu u foobar app mogu preko interneta da strimujem mp3 i FLAC fajlove koje je indeksirao foobar na računaru.

@nikolaq45 @Sgt. Major
Da nastavimo ovde o UPnP. Plugin se skida odavde i jednostavno instalira: https://www.foobar2000.org/components/view/foo_upnp
Treba samo proveriti da li je server startovan, kao na drugoj slici. Ako je sve ok, Foobar2000 na telefonu odmah prepozna server kad se traži media server. Ovo sve važi za lokalnu mrežu. Ostaje još da probam da podesim pristup van mreže, pa da imam pristup muzičkoj kolekciji bilo gde.

Pogledajte prilog 276761
Pogledajte prilog 276762
Pogledajte prilog 276765
Pogledajte prilog 276764

Au Mitre, tek sad vidim ovaj post, a 6 godina je prošlo. :D

Jesi li uspeo ikada da podesiš pristup van mreže?

Нисам, дигао сам руке, ван куће имам Spotify.

I ja, ali me čisto kao izazov vuče ovo zbog nekih albuma koji nisu na Spotify, iako ih imam na Bandcampu, Tjubu itd.

Vrh Dno