:Klanjanje:Klanjanje:Klanjanje
Ode Foobar u djubre. Te namesti ovo, te namesti ono, te menjaj code, te ovaj plugin pomeri ovde, te ne radi ono...:wall:
Svaka cast za pronalazak!
FooBar je meni doneo samo povisen pritisak, nekoliko BSOD-ova i tonu utrosenog vremena. Nikada nisam ni uspeo da ga namestim u potpunosti po mojoj zamisli - zato sto je nemoguce. Evo ko uspe ima od mene javno izvinjenje i gajbu piva, ne trazim nista spektakularno, samo par opcija i pozicija koje mislim da moraju biti podrzane u playeru koji je zamisljen da moze sve i koji se reklamira da moze sve. Koristio sam ga neko vreme skarabudzenog priblizno onako kako sam ja hteo, dok nisam otkrio MusicBee. Kada sam presao na MusicBee, bio je to skok kao i sa Winampa na Aimp, i kasnije sa Aimpa na Foobar. Sve sto mi je trebalo namestio sam za pola sata po instaliranju, uz minimalne muke, kao da je neko uzeo i napravio player po mojoj zamisli. I to bez raznih backup-ovanja foldera, kopiranja config fajlova i slika iz kojeg vuce skin. Sramota da program tako funkcionise, pa nije ovo skripta nego program za reprodukciju muzike, ja imam iskustvo sto se programiranja tice, i cim sam usao u onaj kod vrlo brzo sam skapirao sta se na sta odnosi i kako funkcionise, ali da li to svako zna?
Evo par slika MusicBee i onoga sto ja nisam uspeo u FooBaru nikada. Ja vam iskreno preporucujem da bar probate. Ne bih da ulazim u dalju raspravu posto je ovo foobar tema, mozemo da napravimo drugu. Samo sam hteo da ukazem ljudima na bolje resenje po meni, pa ko hoce neka proba, nista ne kosta.
Instalirao sam ovaj vas MusicBee, i upropastio mi je 2 ogromna foldera sa muzikom. Zapravo je SVE audio fajlove prebacio u root tog foldera. Posto mi je muzika rasporedjena prvo po zanru, pa onda po autoru pa posle po albumima, jasno je koliki mi je problem napravio!
U pitanju je oko 20.000 fajlova koji su bili rasporedjeni po principu jedan album - jedan folder, a sada se svi ti fajlovi nalaze u jednom folderu - 20.000fajlova.
Dakle, da se vrate svi fajlovi u odgovarajuce foldere je nemoguc posao za uraditi rucno! Ako moze pomoc strucnjaka za musicbee!!