Ovo sto mi je dao/dala mojojo
Nisam dovoljno kompetentan
ali kvalitet zvuka je znatno losiji nego na winamp-u,
Cekaj malo prvo kazes da se ne secas da je uopste imao ekvilajzer, a onda tvrdis da i ako ga je imao nema bolji zvuk meni deluje kao da pricas napamet.ja sam ga koristio, ali kvalitet zvuka je znatno losiji nego na winamp-u, da ne pricam o aimp-u...kolko se secam, nije imao ni ekvilajzer (a ako jeste nisam uspeo da dobijem zvuk kao sa winamp-a), a ni jump to opciju...Ako vam je do plejera i minimalizma ima i drugih, manjih plejera od foobar-a sa jos manje opcija...
ali sam stavio da mi bilo koji izvor pri reprodukciji upsample-uje do 24bit 96KHz.
Cekaj malo prvo kazes da se ne secas da je uopste imao ekvilajzer, a onda tvrdis da i ako ga je imao nema bolji zvuk meni deluje kao da pricas napamet.
Probaj Foobar ponovo isprobaj sto vise njegovih mogucnosti pa onda tvrdi da li je bolji ili losiji od Winampa.
Licno koristim Foobar, koristio sam i Winamp i Aimp ali mi Foobar ipak najvise odgovara.
I pored toga mi ne pada napamet da tvrdim da je najbolji ili najgori, to je jednostavno stvar potreba i ukusa.
ne znam sta se tebi cini, ali je to receno u kontekstu da nisam mogao da podesim da mi zvuk bude dobar, imao/nemao ekvilajzer, a kolko se secam (to je bilo pre vise od godinu dana) nije imao ekvilajzer, a i sam osecaj u programu jekao u total commanderu, a ne volim total comm.
Ja se ne slažem sa tim što kažu. Kartice obično rade na 48 kHz, i zato rade interni resampling, ali najčešće sa vrlo šantavim algoritmima. Ako se prethodno uradi resampling kvalitetnim softverskim resamplerom u takvim slučajevima zvuk mora da bude bolji.Iako kažu da upsamleovanje nema uticaja, meni je zvuk bolji.
Evo.
Doduše ovo je za 0.83 verziju, ali je to to.
Iako kažu da upsamleovanje nema uticaja, meni je zvuk bolji.
2. Preference/Media Library/Album List/Events/DoubleClickAction/AddToCurrentPlayList ?
Ovo pod dva kod mene u verziji 0.9.5 radi kada se stiklira opcija "enqueue incoming files by default when adding from command line" koja se nalazi u meniju General.
:wave:
Ja samo zelim da ako kliknem na neku pesmu posebno on to ne pusti u jednoj od mojih plejlisti gde usput mi i obrise sve iz nje i ubaci samo tu pesmu ..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari