Šta je novo?

Fm 2006

oklagija

Slavan
Učlanjen(a)
04.11.2005
Poena
319
Jel igro neko i da li je bolji od FM2005 i sta je promenjeno?

Igram. Da li je bolje ili ne .... recimo da su skoro isti. Nova baza, dodate neke sitnice tipa razgocor sa igracima na poluvremenu, mozda malo brzi.

I ja sam poceo da ga igram, stvarno mi se svidja zasad, jedino sto mi se desilo da posle sredine sezone, kad sam sacuvavao, sve je zablokiralo (morao sam resetovati komp na dugme) i sacuvavanje se totalno unistilo, pa sam morao igrati nanovo :(

Inace, nije lose, malo su mi glupi oni komentari o trenerima za stampu, a sto se tice igraca, najbolji od nasih je Dejan Stankovic, moze igrati na svim pozicijama na sredini terena, pravi izbor za bogatiji klub.

Nije los mada ima jedna cudna stvar, performanse tima padaju neobjasnjivo u drugoj polusezoni bez ikakvog vidljivog razloga, ja sa arsenalo prvu polusezonu zavrsim ubedljivo prvi a na kraju budem sesti (na pocetku dovedem zuninja iz liona), ma da poludis, od istog tog liona dobijem osam komada u ligi sampiona sa potpuno odmornim i spremnim timom, u celoj polusezoni osvojim 9 bodova, od birmingema gubim kuci, zato sam ga lepo obriso i igram blitzkrieg, inace sve ovo se desava i dvojici mojih drugara koji ga igraju, ja iza sebe u cm menadzerima imam oko 50 odigranih sezona ali mi se ovo nije desavalo....

I ja se slazem da je ovo najbolji menadzer do sada. Cini mi se da je i engine "zategnut" i da radi bolje nego prethodna verzija. Sto se tice igranja, donecu konacan zakljucak kad zavrsim jednu sezonu.

Ima li ko od vas onaj neoficijelni patch za FM 2006? Pise u Svetu Kompjutera da je oko 30 kb, al nesto ne mogu da ga nadjem na internetu. Pa ako neko od vas ima neka ga posalje na PM ili neka ga okaci na thread, ili ako neko zna adresu za download.
Zahvaljujem.

Primijetio sam da sta god stavim pod izvodjenje kornera, oni izvode kako im padne na pamet, nikad ne urade ono sto stavim.

Drugo, sta znace one zvezdice za igrace? Posto je Zidan imao 5, a sad odjednom pao na 3.

Igra je (bar meni) osetno brza od prethodnika. Svidja mi se, samo sto nemam mnogo vremena da joj se posvetim. Tehnicki gledano, vise je update prethodnika nego "nova igra". No, kao sto rekoh, meni je sasvim ok, a da je brza svedoci masa ljudi koja FM2005 jednostavno nije htela da igra upravo zato sto je (pre)sporo radio, a ovaj ide ok.

Za taj patch ne znam. Znam za oficijalni od 94Mb i to je sve sto ja "konzumiram".

poz'

Patch je oko 90 mb i ja sam ga skidao sa dial upom oko 4-5 sati! :type:

Da li bi neko bio ljubazan da mi prosledi patch na rezanje?
poz.

Nema neke prevelike razlike.Malo je brzi i dodati su neki detalji.Vazno je da nisu nista upropastili.Super je.

oklagija je napisao(la):
Jel igro neko i da li je bolji od FM2005 i sta je promenjeno?

Dosta je bolji. Evo vec 5-ta sezona a i dalje moram da se malo mucim da bi osvojio ligu sa Juveom. Madi igraci su mnogo bolji a i klubovi dobro kupuju.
Jedino sto nervira je prevelika kolicina para koje potrosi neki klub za 1 igraca ( Barsa 86000000 funti za Runija!! )

A ja sam 35 platio Aimara u Man Utd...

A mogo sam Vukića da dovedem ;)

highlander82 je napisao(la):
Nije los mada ima jedna cudna stvar, performanse tima padaju neobjasnjivo u drugoj polusezoni bez ikakvog vidljivog razloga, ja sa arsenalo prvu polusezonu zavrsim ubedljivo prvi a na kraju budem sesti (na pocetku dovedem zuninja iz liona), ma da poludis, od istog tog liona dobijem osam komada u ligi sampiona sa potpuno odmornim i spremnim timom, u celoj polusezoni osvojim 9 bodova, od birmingema gubim kuci, zato sam ga lepo obriso i igram blitzkrieg, inace sve ovo se desava i dvojici mojih drugara koji ga igraju, ja iza sebe u cm menadzerima imam oko 50 odigranih sezona ali mi se ovo nije desavalo....

Ja imam odigranih i preko 200 sezona, jer šta je jedna sezona...

Ali pitanje je da li praviš dobre rotacije, možda ti je loš man managment...

Ja sam sa Man Utd i Vidićem i Žigom osvojio sezonu za dva boda, orobio LŠ i bio prvi, i osvojio kup bez problema, ali istina je da univerzalnog recepta nema.
Ali, evo veću drugoj sezoni imam najjači tim u Engleskoj...

uostalom....
http://www.benchmark.co.yu/forum/showthread.php?t=83508&page=2&highlight=2006

OC_Face je napisao(la):
Nema neke prevelike razlike.Malo je brzi i dodati su neki detalji.Vazno je da nisu nista upropastili.Super je.
Covek.... dokle si stigo??? si blizu kraja??
Za temu... meni se svidja i prosla verzija, tako da ne znam.... obe su mi dobre

Mogu da je igram 10 godina.Ova igra nema kraja.Razbijam ih sa Milanom.

a da li je nekom palo na pamet da sve te podvige postigne sa slabijim timom???

Ja sam poceo sa Partizanom i usao sam u Ligu Sampiona al sam i ispao u grupi. Trenutno prvi u prvenstvu, polufinale kupa.

Je*es Milan, Mancester, Barcu, Celzi, meni licno je mnogo bolje igrati sa nekim slabijim klubovima.
Tako da ja evo i na fm2006 vodim Dynamo Kiev (uvijek njih prve uzmem od cm-a 03/04. Maxim Shatkikh majstor, a naravno tu je i kolonija nasih igraca, Gavrancic, Markovic, Perica Ognjenovic, Ninkovic, jos za vrijeme zimskog perioda, nema tog koji ne strahuje od gostovanja u Kievu.

sucur_87 je napisao(la):
Je*es Milan, Mancester, Barcu, Celzi, meni licno je mnogo bolje igrati sa nekim slabijim klubovima.
Tako da ja evo i na fm2006 vodim Dynamo Kiev (uvijek njih prve uzmem od cm-a 03/04. Maxim Shatkikh majstor, a naravno tu je i kolonija nasih igraca, Gavrancic, Markovic, Perica Ognjenovic, Ninkovic, jos za vrijeme zimskog perioda, nema tog koji ne strahuje od gostovanja u Kievu.

slazem se, stim sto ja volim da uzmem Preston North End, Doncaster, a ranije cak i Exiter (dok nije ispao u konferenciju).

Najveći uspesi: Uzimanje LŠ sa Crvenom Zvezdom 2 puta za redom, , i u 03/04 uvođenje Harlepool-a u 2, pa prvu ligu, učestvovanje u finalu LŠ, osvajanje kupa UEFA, i osvajanje druge pozicije u Premieru.

Evo upravo sam instalirao igru.Skoro pa je ista kao prosla.Odlicna igra.Dao bi joj ocenu 9

staljin je napisao(la):
Evo upravo sam instalirao igru.Skoro pa je ista kao prosla.Odlicna igra.Dao bi joj ocenu 9

na skali od jedan do deset dao bih joj 100 jer nema konkrenciju u žanru...

Istina.Na to sam zaboravio.Bas nema konkurenciju i automacki dobija 10. :)

Awards

I još kao šlag na toru C.Ronaldo je i igrač meseca, i mladi igrač meseca...
Momci baš mogu da učine da se osećaš ponosno, zar ne...
I sve to odjednom na ekranu...

Prilozi

• Kristiano.jpg
    Kristiano.jpg
    31.7 KB · Pregleda: 53
  • Kristiano4.jpg
    Kristiano4.jpg
    31 KB · Pregleda: 42
  • Rud33.jpg
    Rud33.jpg
    31.4 KB · Pregleda: 38
  • Runi.jpg
    Runi.jpg
    31.2 KB · Pregleda: 46
Poslednja izmena:
Dobar menadzer...

...ili sto bi moj kum rekao "sad si ti kao veliki strucnjak?!?" :d

Ako se neko seca sta je Fergi izveo u Ligi Sampiona, i od utakmice koju su gubili preokkrenuo rezultat protiv Bajerna (pre proslogodisnje lige sampiona najbolja utakmica LS svih vremena), ovo me je podsetilo na to, iako nisam gubio ,)

Iglavnom, lep rezultat, posto sam igrao u gostima, a strelac svima mio...

Konacan rezultat 0-3 ,)

:banana: :banana: :banana:

Prilozi

• dobra_izmena.JPG
    dobra_izmena.JPG
    133.3 KB · Pregleda: 59
Poslednja izmena:
Vrh Dno