oklagija je napisao(la):Jel igro neko i da li je bolji od FM2005 i sta je promenjeno?
highlander82 je napisao(la):Nije los mada ima jedna cudna stvar, performanse tima padaju neobjasnjivo u drugoj polusezoni bez ikakvog vidljivog razloga, ja sa arsenalo prvu polusezonu zavrsim ubedljivo prvi a na kraju budem sesti (na pocetku dovedem zuninja iz liona), ma da poludis, od istog tog liona dobijem osam komada u ligi sampiona sa potpuno odmornim i spremnim timom, u celoj polusezoni osvojim 9 bodova, od birmingema gubim kuci, zato sam ga lepo obriso i igram blitzkrieg, inace sve ovo se desava i dvojici mojih drugara koji ga igraju, ja iza sebe u cm menadzerima imam oko 50 odigranih sezona ali mi se ovo nije desavalo....
Covek.... dokle si stigo??? si blizu kraja??OC_Face je napisao(la):Nema neke prevelike razlike.Malo je brzi i dodati su neki detalji.Vazno je da nisu nista upropastili.Super je.
sucur_87 je napisao(la):Je*es Milan, Mancester, Barcu, Celzi, meni licno je mnogo bolje igrati sa nekim slabijim klubovima.
Tako da ja evo i na fm2006 vodim Dynamo Kiev (uvijek njih prve uzmem od cm-a 03/04. Maxim Shatkikh majstor, a naravno tu je i kolonija nasih igraca, Gavrancic, Markovic, Perica Ognjenovic, Ninkovic, jos za vrijeme zimskog perioda, nema tog koji ne strahuje od gostovanja u Kievu.
staljin je napisao(la):Evo upravo sam instalirao igru.Skoro pa je ista kao prosla.Odlicna igra.Dao bi joj ocenu 9
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari