Šta je novo?

Fm 2006

E, hteo sam da editujem, ali proslo vreme...

Samo da se pohvalim sa sledecom utakmicom...

ajde postujte i vi neke screen-ove nemoguce da niko sa ovog foruma ne igra FM 06?!?!?

Bas kao sto kazu na EuroSport-u za Жигу... ProdigY...

Prilozi

• Ocene.JPG
    Ocene.JPG
    130.9 KB · Pregleda: 52
  • 12 minuta.JPG
    12 minuta.JPG
    96.1 KB · Pregleda: 52
Npokon je kod mene FM2006 dosao na red za igranje :) Posle Q4,COD2,NFSmw... eto ga. Sada sam skontao da cu ga ostaviti za opustanje, a da cu pored njega jos necim da se zanimam, recimo Thief3... ;)

E sada da izjavim i ja nesto za dnevnik... Do sada sam igrao brdo starih menadzera, i posle CM4 nije bilo ni jednog tog kvaliteta. Ovaj je doveden do skoro do perfekcije, brz je, ni jednom nije pukao (kod mene), i rezultati su realni. Jedina zamerka je ta sto kada naletite na neki engleski klub, tesko pobedjujete (makar ja). Igram sa Barsom, i nikoga nisam dovodio osim Cordobe i Gareth Barrya, jer im je odbrana nepouzdana. Jedan predlog za sve koji igraju FM2006, sa nekim drugim klubom a ne Barselonom. Ljudi kupite Maxi Lopeza !!! Nije skup, a meni je u prvoj sezoni postigao 32gola na 33 utakmice, prosecna ocena 7,94!!! A pogledajte Eto-a, 30 odigranih 27 postigao!!! :D Sada je jasno zasto sam sve osvojio. Osvojio sam Ligu Sampiona, prvenstvo, i upravo sada sam pobedio Sao Paulo, i finalu svetskog prvenstva za klubove... *Obratiti paznju i koliko su u tekucoj sezoni postigli golova... ;) Ima li neko predlog za AMR ili MR poziciju? Giuly mi je slab, Belleti razvaljuje...

Prilozi

• Maxi.jpg
    Maxi.jpg
    65.2 KB · Pregleda: 43
  • Eto.jpg
    Eto.jpg
    69.9 KB · Pregleda: 47
Poslednja izmena:
Dizem temu iz mrtvih...
Najveci rezultati???
Ja sam sa Brazilom prezagio St Martin...

Prilozi

• Brazil18-0.jpg
    Brazil18-0.jpg
    112 KB · Pregleda: 43
  • Brazil18-0_1.jpg
    Brazil18-0_1.jpg
    114.9 KB · Pregleda: 54
Nazad
Vrh Dno