Npokon je kod mene FM2006 dosao na red za igranje

Posle Q4,COD2,NFSmw... eto ga. Sada sam skontao da cu ga ostaviti za opustanje, a da cu pored njega jos necim da se zanimam, recimo Thief3...
E sada da izjavim i ja nesto za dnevnik... Do sada sam igrao brdo starih menadzera, i posle CM4 nije bilo ni jednog tog kvaliteta. Ovaj je doveden do skoro do perfekcije, brz je, ni jednom nije pukao (kod mene), i rezultati su realni. Jedina zamerka je ta sto kada naletite na neki engleski klub, tesko pobedjujete (makar ja). Igram sa Barsom, i nikoga nisam dovodio osim Cordobe i Gareth Barrya, jer im je odbrana nepouzdana. Jedan predlog za sve koji igraju FM2006, sa nekim drugim klubom a ne Barselonom. Ljudi kupite Maxi Lopeza !!! Nije skup, a meni je u prvoj sezoni postigao 32gola na 33 utakmice, prosecna ocena 7,94!!! A pogledajte Eto-a, 30 odigranih 27 postigao!!!

Sada je jasno zasto sam sve osvojio. Osvojio sam Ligu Sampiona, prvenstvo, i upravo sada sam pobedio Sao Paulo, i finalu svetskog prvenstva za klubove... *Obratiti paznju i koliko su u tekucoj sezoni postigli golova...

Ima li neko predlog za AMR ili MR poziciju? Giuly mi je slab, Belleti razvaljuje...