Šta je novo?

Flatout 3 Ultimate Carnage

Praga2x30mm

Čuven
Učlanjen(a)
30.10.2003
Poena
620
Igra izlazi za 2 nedelje za PC. Jedva cekam :) Jedna od najboljih voznji IKADAAAAAAAAAA

E napokon :happy:, nego zar nije trebalo da ugleda sunce jos prosle godine pa nije bilo nista od toga (ako se dobro secam)

I ja bogami jedva cekam da izadje! Flatout 2 je bio tako odlican...
Jel zna mozda neko kolika je zahtevnost igre?

Ako fiziku i "handling" vozila nisu vratili na nivo flatout 1 onda ce ovo biti veca kanta nego flatout2. Da se razumemo, flatout 2 je bio prosek ,smorio me je, nisam ga ni presao, dok sam Flatout 1 igrao po par puta. Flatout 2 je pun sminke, a fokus je prebacen na destrukciju. U prvom delu je takodje bilo destrukcije, ali iskljucivo zbog greske vozaca i skupo su ga kostale (iako su bile spektakularne). Moram da pogledam koji review 3-ke...

Edit: sudeci po par review-a ovo je remake flatout2 za xbox360. Nece valjda da izbace novi, nasminkani FO2?

Poslednja izmena:
Ako fiziku i "handling" vozila nisu vratili na nivo flatout 1 onda ce ovo biti veca kanta nego flatout2. Da se razumemo, flatout 2 je bio prosek ,smorio me je, nisam ga ni presao, dok sam Flatout 1 igrao po par puta. Flatout 2 je pun sminke, a fokus je prebacen na destrukciju. U prvom delu je takodje bilo destrukcije, ali iskljucivo zbog greske vozaca i skupo su ga kostale (iako su bile spektakularne). Moram da pogledam koji review 3-ke...

Edit: sudeci po par review-a ovo je remake flatout2 za xbox360. Nece valjda da izbace novi, nasminkani FO2?

Kakvo lupetanje.Toliko je savrsena dvojka da kada bi imao milion evra odmah bi dao onome ko je pravio igru.A fizika i handling je toliko realan da ulazi medju prve 3 voznje od kada postoje kompovi. 3 deo cekam vise nego starcraft 2

Po mom misljenju, Flatout 2 je dosta bolji od prvog, sad pitanje je realisticnost, ali same trke, voznja, fizika...sve je besprekorno.:smoke:

PS Cak i ako(mada u to cisto sumnjam) Flatout 3 bude nasminkani Flatout 2, opet ce biti odlican i sigurno bi nasao siroku publiku i pridobio mnoge fanove.;)

I meni se mnogo svideo 2. deo. Od celokupne atmosfere do fenomenalnog soundtracka, sve je ko pod konac! :)

Ma samo neka stave nove automobile i staze i ima da udaram nogama u dupe od srece.Nista ne trebaju da menjaju (grafika, fizika).Kada se setim onog odvratnog decjeg NFS-a u poredjenju sa ovim pegla mi se baca.

Jes vala dobar flatout2 ali sam imao neku glupu kopiju koja puca na jednoj stazi i to maltene pred sam kraj igrice tako da ga nisam presao. Ako bude ova trojka ista ko dvojka sa novim stazama i kolima ja cu biti prezadovoljan.

Kakvo lupetanje.Toliko je savrsena dvojka da kada bi imao milion evra odmah bi dao onome ko je pravio igru.A fizika i handling je toliko realan da ulazi medju prve 3 voznje od kada postoje kompovi. 3 deo cekam vise nego starcraft 2

Ukusi se razlikuju. Nego, iskreno, jesi li odigrao FO1? Meni je npr mnogo vise godio onaj reli nacin igranja, koji nije bio simulacija, ali je mnogo manje bio na nivou arkade koja se nalazi u FO2. Ne secam se kada sam morao da koristim rucnu da bi lepo "usao" u krivinu u FO2. Mada, nisam bio iznenadjen takvim promenama - radi veceg profita morali su se okrenuti sirokim narodnim masama, zato su model upravljanja mnogo pojednostavili.

Igrao sam keca vrlo je dobar ali sustina je sledeca.Treba da bude olaksano upravljanje jer me ne zanima da se matretiram i da ucim da vozim 10 dana pa onda da pocnem da igram.Sto se tice arkade treba da je bude sto vise jer je to extra zanimljivo.Ja zelim da uzivam.Dosta mi je voznji gde se preznojavam da bi presao nivo.Neka sve puca, roka, eksplodira, samo da stave nove staze jos kola i neke zezalice i ja sam srecan.A najsrecniji bi bio kada bi napravili mod gde mozes da nakacis neko oruzje na kola.Gomilu sam voznji odigrao i umoran sam od cimanja.

Brate kako dvojka moze biti dobra kad nemoze manualni menjac da se namesti?! Jedva sam presao to smece i jedva cekao da obrisem! :wall:

Kada izlazi ta igra, na Gamespot-u piše TBA

Poslednja izmena:
Nije izasao, gomila datuma je u opticaju, prvi sledeci 18.7 (Amazon)

Arhhhhhh...Ovo iscekivanje me ubija...:wall:
Ne mogu da docekam...Zasto odugovlace!? C'mon god dammit.:mad:

kako ja ovu temu nisam video :) au jedva chekam da izadje sa dvojkom sam odlepljivao i onda mi je prsla poshto sam imao 7600 i chim sam kupio 8800 prva igra koju sam instalirao je bila ona :)

1.8.2008.

Izašla igra, ali na njemačkom engleske verzije još nema.

Polako, važno da je tu!! :banana:

Izašla je UK i Nemačka verzija, još uvek nije američka.

http://www.flatoutgame.com/foho/

Inače, koliko mi se čini, baš je solidno zahtevna:

Minimum requirements:
CPU: 2.2 GHz
RAM: 2 GB
Video card memory: NVIDIA GeForce7600+, ATI X1800+ 128 MB
Disk space required : 4.5 GB
DirectX®: 9.0c

(najviše me pogadja tih 2GB rama :S: )
Ali u svakom slučaju :banana:

Probao sam malo, odigrao par staza i bile su sve iste kao u FO2 jedino je grafika bolja.

Meni dovoljno, samo da se skine, ups, kupi:smoke:

Nazad
Vrh Dno