Praga2x30mm
Čuven
- Učlanjen(a)
- 30.10.2003
- Poena
- 620
Igra izlazi za 2 nedelje za PC. Jedva cekam
Jedna od najboljih voznji IKADAAAAAAAAAA
E napokon :happy:, nego zar nije trebalo da ugleda sunce jos prosle godine pa nije bilo nista od toga (ako se dobro secam)
I ja bogami jedva cekam da izadje! Flatout 2 je bio tako odlican...
Ako fiziku i "handling" vozila nisu vratili na nivo flatout 1 onda ce ovo biti veca kanta nego flatout2. Da se razumemo, flatout 2 je bio prosek ,smorio me je, nisam ga ni presao, dok sam Flatout 1 igrao po par puta. Flatout 2 je pun sminke, a fokus je prebacen na destrukciju. U prvom delu je takodje bilo destrukcije, ali iskljucivo zbog greske vozaca i skupo su ga kostale (iako su bile spektakularne). Moram da pogledam koji review 3-ke...
Edit: sudeci po par review-a ovo je remake flatout2 za xbox360. Nece valjda da izbace novi, nasminkani FO2?
Jes vala dobar flatout2 ali sam imao neku glupu kopiju koja puca na jednoj stazi i to maltene pred sam kraj igrice tako da ga nisam presao.
Kakvo lupetanje.Toliko je savrsena dvojka da kada bi imao milion evra odmah bi dao onome ko je pravio igru.A fizika i handling je toliko realan da ulazi medju prve 3 voznje od kada postoje kompovi. 3 deo cekam vise nego starcraft 2
Kada izlazi ta igra, na Gamespot-u piše TBA
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari