Šta je novo?

Flatout 2

Fino uradjena igra. Mada je losiji osecaj voznje nego u prvom delu. Ali svejedno zabavno :)
Pored osecaja, ni soundtrack nije uspeo da prevazidje prvi deo po kvalitetu (bar po meni) Strasno mi nedostaju pesme sa zenskim glasovima.
Killer Barbies rulez :D :d :D

meni igra isto odlicna, evo vec 3 dana je vozikamo, izgleda da je bolje igrati je sa drustvom nego ovako sam da sednes i vozis :) Ono sto mi se posebno dopada je sto ni jedan krug nije isti zbog obilatog djubreta po stazi :)

He, to djubre ume da nervira kada ti pola kruga stoji zakaceno na autu a ti ne mozes da ubrzas zbog njega. :crash:

ja stvarno ne kontam kako ljudi uz ovu igru ne mogu da se opuste i uzivaju :trust:
pa ovo je odlicna igra za razbibrigu, i shvatite za razbibrigu, ne simulacija voznje, trke ili bilo cega drugog, nema realne fizike ali je zato jako dobro (barem po meni) odradjen rag-doll efekat sa vozacem, bukvalno za sta god da zapne pocne telo da se okrece i pomahnitalo da leti kroz vazduh :)

ja stvarno ne kontam kako ljudi uz ovu igru ne mogu da se opuste i uzivaju :trust:
pa ovo je odlicna igra za razbibrigu, i shvatite za razbibrigu, ne simulacija voznje, trke ili bilo cega drugog, nema realne fizike ali je zato jako dobro (barem po meni) odradjen rag-doll efekat sa vozacem, bukvalno za sta god da zapne pocne telo da se okrece i pomahnitalo da leti kroz vazduh :)

I meni nije jasno kako ljudi nisu do sada skontali da ta igra uopste nije da se vozi regularno, to je samo privid - ona je pravljena da ti sa svojim vozilom upravljas u smeru obrnutom od ostalih ucesnika u trci i napravis ozbiljan incident (vise ozbiljnijih incidenata).

Sad sam je tek probao, i za mene je prijatno iznenadjenje uz najveci stepen interakcije sa okolinomkoji sam video u nekoj voznji ... samo da su malo vishe driftanja ubacili, ali i ovako je po zabavnosti ispred mnogih 'vozim zamrzivach sanducar' voznji uz koje se covek ne moze opustiti u voznji kao ovde

Jedino ne znam zasto mi ne radi ffeedback na rumblepad2, kad je ukljuchen?

Jesi li probao FlatOut 1? Meni se čini da je u svakom aspektu bolji... S' te strane, "dvojka" me nikako nije prijatno iznenadila. Da nije postojao prvi deo, možda...

NIsam, ali sad hocu ... u FO2 mi se svidja i sto su sva ucitavanja jako kratka, a to uvek puno cenim kod igre, kao i dobre menije, muziku ...

Pa gameplay sam ukratko opsisao u prvom postu na ovu temu ... u drugom sam dodao dodatne elemente, a u trece bi svrstao one stvari o kojima bash i ne sme da diskutuje ... a i to je odradjeno elegantno

Ljudi koliko ste visoko katapultirali/masakrirali vozača__ :-devil-: __sebe?
Znate u kom delu igre? Kakav brutalan *kao nivo* ....:wall:

FlatOut 2 igram vec par dana i za sada mogu reci da je igra zaista zabavna. Muzika je mnogo bolja u odnosu na prvi deo. U kecu muzika je bila ocajna. Lepo radi na 1024x768 i sve efekte ukljucene. Grafika je odlicna.

Malo mi je falilo da prebacim sebe preko onih stubova zabio sam se u sam vrh.
Prilikom voznje trka strasno me nervira kad izleti .

Poslednja izmena:
sta kad izleti ... vozac?
pa jel to nije sooper, izlomatas ga od ono drvece i jos ako naleti neki protivnik pa te nabaci na haubu :)

da da i posle pola sata drndas "reset car" dok se ne namisli da resetuje,do tad ti sa 1og dodjes na 4-5 mesto,pravo opustanje nema sta:d

Poslednja izmena:
Sustina igre i jeste da u zadnjem krugu dodjes na to prvo mesto jer ako si na prvom mestu nemas koga da udaras, a ako ne udaras nikoga onda ne dobijas pare u trci tj. malo para dobijas. ;)

nisi me razumeo;) ja sam mislio da ti sa 1og PADNES na 4-5 a ne da se popnes se,morate se sloziti da je funkcija reset car odragjena u najmanju ruku jako lose,ako se negde udaris i pocnes da se prevrcjes i pritisnes reset necje nista reagovati sve dok se potpuno ne isprevrcjes ,e tek onda cje resetovati kola,ili jos bolje ako ti se auto zanese i ne prevrcje nego samo izokrecje na stazi ti necjes mocji da resetujes auto....uzas

Poslednja izmena:
nisi me razumeo;) ja sam mislio da ti sa 1og PADNES na 4-5 a ne da se popnes se,morate se sloziti da je funkcija reset car odragjena u najmanju ruku jako lose,ako se negde udaris i pocnes da se prevrcjes i pritisnes reset necje nista reagovati sve dok se potpuno ne isprevrcjes ,e tek onda cje resetovati kola,ili jos bolje ako ti se auto zanese i ne prevrcje nego samo izokrecje na stazi ti necjes mocji da resetujes auto....uzas

Da te pusti da odmah odradiš reset ne bi baš bilo fer. Mora da postoji vremenska kazna za zo što si izleteo sa staze, zar ne?

pa da ali u 80 posto izletanja nije moja greska vecj glupa fizika gde me protivnik udari u SRED prtljaznika i ja se izokrecjem 360stepeni,ja razumem da je to arkada i da ne moze/treba da bude realna ali takve nelogicnosti i gluposti stvarno bodu oci

pa da ali u 80 posto izletanja nije moja greska vecj glupa fizika gde me protivnik udari u SRED prtljaznika i ja se izokrecjem 360stepeni,ja razumem da je to arkada i da ne moze/treba da bude realna ali takve nelogicnosti i gluposti stvarno bodu oci
Pa uzmi teži auto pa te neće tako lako izokretati. Uostalom mislim da to uopšte nije loša fizika, da li si nekada gledao snimak prave Nascar trke? Dovoljno je da te pri toj brzini neko pipne, pa da auto počne da se okreće.
Gledaj na to ovako, isto tako lako možeš i ti njih da izokrećeš ;)

Poslednja izmena:
Necje to bas tako da bidne:)
Ih, koliko sam ih ja izokretao :)
Ali ozbiljno sada, nešto ti tu onda pogrešno radiš. Ne daj im da te stignu ili ih pusti da te preteknu, pa onda ti njih drmni otpozadi pre sledece krivine i pošalji u šljivike :)

izokretanje protivnika mi je specijalitet :) najace kad ga guram sa strane i pri 200 ga skucam u drvo, kucu ne bitno, uglvanom cvrst materijal :) igrica me odusevila, kad sam nervozan spasava......

Presao sam Flatout 2 i reci cu samo jedno: igra je fenomenalna! Gameplay, grafika, muzika... sve je fantasticno i zarazno. Definitivno najbolja simulacija voznje do sada (bar meni). Mnooogo zabavnija igra od NFS:MW.

Pero, sad ce ozbiljni vozachi da te iseku za ovo 'simulacija' ... svejedno, ja sam tek poceo da igram, i dobro bi mi doslo par saveta, vec mi postaje tesko da se visoko plasiram, jer se izgleda po navici iz drugih igara trudim da vozim sto cistije, i tako ostajem bez nitro-a .... takodje, da li je neophodno zavrsavati one bonus event-e tipa ispaljivanje vozaca, ili se sampionati mogu prelaziti samo voznjom trka ?

Dovoljno je da zavrsis trke... meni su te table sa ispaljivanjem vozaca jezivo glooope. Jedino sto mi se dopalo osim samih trka je demolition derby. Simulacija, arkada, kosarka, odbojka, lastis... nazovi je kako hoces... igra je ODLICNA!

Nazad
Vrh Dno