Šta je novo?

Flatout 2

niko nije ni sumnjao da se tebi nece svideti takva igra kao sto je FlatOut2, ali u globalu je dobra igra, moras priznati da je za razbibrigu super... malo oladis glavu pa na resavanje nekog Oblivion questa ;)

ToxiC je napisao(la):
malo oladis glavu pa na resavanje nekog Oblivion questa ;)
pa mozes i oblivion komotno da igras i ladne glave :D a mozes (ako se ugrejala:) ) u istoj igri i da je ladis samo sedi na konja i isto ko flatout 2 :d samo je "fizika" "malo" losija ne mozes pasti s konja ni ako "kocis" u punom trku :) tako da mu flatout dodje atraktivniji ako ni zbog cega drugog onda zbog smesnih scena izletanja kroz soferku :eyebrows: :bottle: :cigar:

ToxiC je napisao(la):
niko nije ni sumnjao da se tebi nece svideti takva igra kao sto je FlatOut2, ali u globalu je dobra igra, moras priznati da je za razbibrigu super... malo oladis glavu pa na resavanje nekog Oblivion questa ;)
Pa neću priznati da je za razbibrigu super. Naravno, 100 ljudi 100 ćudi, ali ja se od takve trke smorim posle 1-2 staze, kao pretpostavljam i većina ljudi koji voze trke na ovom forumu. Tako je većini i Diablo dobar, a smorina teška, kao i sve Restricted area - Titan Quest - Harbinger - NWN imitacije, dok vrlo mali broj ljudi ima strpljenja za prave RPGove...A šlag na torti je što je prvi deo bolji po svemu, čak i grafici...za njega mogu reći da je bio zanimljiv donekle.

Poslednja izmena:
filipenko je napisao(la):
...A šlag na torti je što je prvi deo bolji po svemu, čak i grafici...za njega mogu reći da je bio zanimljiv donekle.
Onda ti igraj prvi deo a mi ostali cemo drugi. :p
Lepo je ToxiC rekao da je igra za razbibrigu.

Poslednja izmena:
Smorio si Filipenko bre! :)
Igra jeste arkadnija od prvog dela i to je urađeno sa namerom. Većina predmeta u koje udaraš deluje kao da je od kartona i sigurno da nije realno implementiran sistem uticaja oštećenja na ponašanje automobila i ostalo. Ali, pošto sam prešao celu igru mogu da kažem da nije moguće igrati je bez puštanja gasa i korišćenja kočnice u kasnijim etapama. Takođe, podloga ima osetnog uticaja na ponašanje kola, a i težina automobila i prednja/zadnja vuča.
Povrh svega, igra je jednostavno zabavna, a to je ono što sam i očekivao od nje :)
Takođe, ne bih se složio da ne izgleda bolje od prvog dela. S obzirom da sam igrao prvi deo do dana kad sam instalirao drugi, mogao sam da uporedim i mislim da sam prilično objektivan. Jeste malo prešarena povremeno, ali ne smeta toliko.

Poslednja izmena:
Dandy je napisao(la):
daleko od toga, ali da zna da uskoci u svaku spiku i da ubaci paralelu Morrovind -> ostatak RPG-a(nwn, Fallout, kotor...) za to je majstor ... ko neki politicar koji jedva ceka da ga bocnes pa da mu to bude shlagvort za proklamovanje ideologije njegove stranke ... jednostavno se drzi nekih svojih ubedjenja pa to ti je .... :)
mada sam i ja posle video zayeb, sto sam povezao ocenu igre kao brootalnost sa zahtevnoscu, ali yebiga ... nisam za politicare :S:

Poslednja izmena:
a ja ipak mislim da ce PS3 da rula! :d

(now here comes Driver ;) )

Ladno nisam ni pratio ovaj thread i evo me bash u pravo vreme :)

Flatout kec je daleko bolji, i to se sluchajno slazem sa Filipenkom, teshko da neko moze da bude vuna ko on :D

Dandy je napisao(la):
Igra jeste arkadnija od prvog dela i to je urađeno sa namerom. Većina predmeta u koje udaraš deluje kao da je od kartona i sigurno da nije realno implementiran sistem uticaja oštećenja na ponašanje automobila i ostalo. Ali, pošto sam prešao celu igru mogu da kažem da nije moguće igrati je bez puštanja gasa i korišćenja kočnice u kasnijim etapama. Takođe, podloga ima osetnog uticaja na ponašanje kola, a i težina automobila i prednja/zadnja vuča.
Povrh svega, igra je jednostavno zabavna, a to je ono što sam i očekivao od nje :)
Takođe, ne bih se složio da ne izgleda bolje od prvog dela. S obzirom da sam igrao prvi deo do dana kad sam instalirao drugi, mogao sam da uporedim i mislim da sam prilično objektivan. Jeste malo prešarena povremeno, ali ne smeta toliko.
Heh, pa i sam sam nabavio oba dela odjednom, instalirao ih uporedo, dvojku odmah obrisao zbog krševitosti, na kecu se zadržao dan-dva i deinstalirao :) Mislim da je bolja igra, jednostavno...po svim elementima. Upravljivost, zanimljivost, tehnički...jedino je grafika u nastavku šarenija (ali ne i kvalitetnija) i ima bloom. Kao da su ubacili bloom a osakatili teksture da bi zahevnost ostala na istom nivou. Čak mi se čini da je i zvuk gori, tj. da više automobila zvuči potpuno isto...

po meni mnogo bolji je drugi deo igre, stvarno sam odusevljen grafikom , i ne zahtevnosti

igra je extra

Igra je uradjena po principu ''sedi u kola i idi izgini''. Brutalno.... :-devil-:
P.S. Da li je neko primetio nešto nerealno u igri:d

Prilozi

• boxshotuklarge7iy.jpg
    boxshotuklarge7iy.jpg
    179.7 KB · Pregleda: 66
Ja odigrao par nivoa. Stvarno dooobra igra. Arkada za razbibrigu, grafika solidna i nimalo zahtevna. Muzika je odlicna, a sve prsti na ekranu od lomljave. Prava igra za ubijanje slobodnog vremena, bas takva mi je odavno nedostajala.

Poslednja izmena:
Ovo je igra za maximum sat vremena single playera:mad: i mozda jedno dan-dva da derem mog druga i komsiju u Lanu i to je to.:eyebrows:

cisto da ispravim,posto mi se ovako nesto ne cini vise za ozbiljnije igranje

Poslednja izmena:
Filipenko, tebi da bi se svideo FlatOut 2, morao bi da ima sword koji daje +5 na Strength makine :d

sta god neki pricali igra je bas opustena a sto se tice muzike...odmah sam skinuo OST:smoke:

e sada malo da isljujem igru....nisam verovao da igra ima tako ocajnu "fiziku" pa *** Wacky Wheels ima realniju fiziku nego ovo ,,razumem da je ovo arkada ali bar malo realnosti ubacice,mrvicu,mislim kada bise ovako automobili zanosili i kretali pa 90% ljudi bi izginulo u svojim automobilima,automobili se zanose ko po ledu ,oponent te cukne od pozadi ti se izokrecjes ko lud,mislim wtf??!!,uzas ovo je pljuvanje po fizici ostalo je super :mad: :mad:

Poslednja izmena:
Čak je i Mistiks shvatio :)

e sada malo da isljujem igru....nisam verovao da igra ima tako ocajnu "fiziku" pa *** Wacky Wheels ima realniju fiziku nego ovo ,,razumem da je ovo arkada ali bar malo realnosti ubacice,mrvicu,mislim kada bise ovako automobili zanosili i kretali pa 90% ljudi bi izginulo u svojim automobilima,automobili se zanose ko po ledu ,oponent te cukne od pozadi ti se izokrecjes ko lud,mislim wtf??!!,uzas ovo je pljuvanje po fizici ostalo je super :mad: :mad:
Automobili sa zadnjom vučom zaista mnogo zanose, ali je problem u tome što prilikom igranja na tastaturi ti kolima možeš da zadaš samo maksimalan gas i to onda dovodi do proklizavanja. Ja sam naučio da kontrolišem proklizavanje i puštam gas dok ne primirim auto, a nisam još stigao da probam sa volanom sa kojim bi stvari trebalo da dođu na svoje mesto.
Anyway, igra sigurno nije realna, ali sa druge strane da li si ti vozio sportski auto bez kontrole proklizavanja i to tako što možeš samo da pritisneš papučicu gasa do kraja ili da je ne pritiskaš uopšte?

Daj Dandy ti od FlatOut-a tražiš fiziku i realnost,pa to je nerealno:d Ako hoćeš da se voziš fino i lepo,da osećaš feedback,relno šaltaš brzine i dodaješ i smanjuješ gas baš kako to situacija nalaže,onda si pogrešio igru,ali daj joj jednu realnu:D šansu da te bar malo razonodi i opusti uuuudri:wall:

Sta vam je ljudi? Pa igra je pravljena da ne bude realna vec za opustanje od raznih "simulacija".

Sta vam je ljudi? Pa igra je pravljena da ne bude realna vec za opustanje od raznih "simulacija".

to stoji..ali da je toliko nerealna ,pa onda od tog opustanja nema nista ,samo psujem i nerviram se:)

Zato sam i stavio simulacije pod navodnicima. ;)

Poslednja izmena:
Ma poenta je da ovde nema sta da se trazi vise od sat vremena.

Sat vremena??? Mnogo je to. Dovoljno je u prvoj trci da sa asfalta pređeš na blato da ti sve bude jasno. Ok, probao sam još malo, ali mislim da je bilo manje od sat vremena :)

Nazad
Vrh Dno