.:GoRaNStEin:.
Slavan
- Učlanjen(a)
- 03.10.2005
- Poena
- 379
ToxiC je napisao(la):...samo sto nije arkada nego se lupas da sve prsti...
i
Misha je napisao(la):Sta kapa dole, a gde je moja velika premija?![]()
.:GoRaNStEin:. je napisao(la):Evo napravio sam slatki mali video (nepunih 80mb) ... Uzivajte ... Vredi svaki mb
http://www.pcigre.com/temp/video/Flatout2Footage01.zip
Slobodno komentarisite![]()
penta je bila samo do kojeg je nivoa stigla SF zastita, a ne kako je zaobici, IMHO. Licno, to me vise zanima nego sama igra (koju svakako ne planiram da nabavljam). No, moje postove mozete slobodno pobrisati...omnik je napisao(la):Prekinite pricu o starforce zastitama, cupanju kablova i sl. U suprotnom, thread ce biti zatvoren a akteri kaznjeni!
Pozdrav![]()
Мени се чини да је са оних ss то више него очигледноtopuz je napisao(la):Jesu ubacili HDR?
Agilni je napisao(la):Ne što je izašla dvojka, nego je... ehm... od sutra ću i ja da je igram...
Ebem ti zaštitu, slaba je i ova![]()
Skroz sam zaboravio da izlazi i US verzija. :lupko:.:GoRaNStEin:. je napisao(la):SF4 nije razbijen, vec US verzija nosi SecuRom 7.xx ... Eto tajne ... ajd sad o igri, da cujem utiske ostalih![]()
Jelte?.:GoRaNStEin:. je napisao(la):SF4 nije razbijen, vec US verzija nosi SecuRom 7.xx ... Eto tajne ... ajd sad o igri, da cujem utiske ostalih![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari