Šta je novo?

Flatout 2

Opet nova igra by goranstein???:D ovaj co'ek je izgleda arhitekta matrixa:d

Igra je fantasticna, kao i prvi deo, posebno u LANu kada se igra - to je prava zurka u 8 igracha :) Odma' je kupujem :D

izgleda mi kao grafika u NFS (ovaj zadnji deo, bem li ga ne znam kako se zove :d ), samo sto nije arkada nego se lupas da sve prsti...
inace na DIGITAL!-ovom DVD-u je izasao trejler i izgleda brootalno, rag dol je skoro pa savrsen :), a izgleda da mi da je jako puno u igri objekata (manje staticnih textura kraj puteva)m tako da kad izletis negde polomis neko drvo koje je 100m od staze... tako sam barem ja ocenio preko trejlera !!!
Daj Bože da ne gresim ;)

Ajmo, da vidimo koliko pamtite filmove ... Na sta vas asociraju ove slatke, male, neodoljive, i neponovljive scene iz videa koji prilazem ?

Ko pogodi moju asocijaciju, direktno stice pravo ucestvovanja u Velikoj Nagradnoj Igri dvogodisnjice SF protekcije, gde je glavna premija USB2IDE adapter .. Izbor boje po zelji dobitnika :D

http://www.pcigre.com/temp/video/Flatout2.zip (nepunih 23mb)

A koja je zahtevnost...

p.s.
goran-e jel ti zaozbiljno pitas ono ... :smash:

Poslednja izmena:
Ahahaah, priceless :D

Prekinite pricu o starforce zastitama, cupanju kablova i sl. U suprotnom, thread ce biti zatvoren a akteri kaznjeni!

Pozdrav ;)

Da li je neko od vas ovo igrao? Prenosite utiske, ja sam bio odusevljen prvim delom...

Slutim da igra nije previse graficki zahtevna, mozda cak malo vise gnjavi CPU.
Grafikom nesto nisam odusevljen, nekako je zuckasta, kao u NFS MW, samo malo manje. Jesu ubacili HDR?

omnik je napisao(la):
Prekinite pricu o starforce zastitama, cupanju kablova i sl. U suprotnom, thread ce biti zatvoren a akteri kaznjeni!

Pozdrav ;)
penta je bila samo do kojeg je nivoa stigla SF zastita, a ne kako je zaobici, IMHO. Licno, to me vise zanima nego sama igra (koju svakako ne planiram da nabavljam). No, moje postove mozete slobodno pobrisati...

I ja sam bio odushevljen prvim delom.......

Poslednja izmena od urednika:
Jeste, ja se mnogo radujem. Imam image koji stoji na HDD-u i toliko. :wall:
To ti je kao ono: "Imam konzervu al' nemam otvarac". :S:

Uh,dobro je.Ovo je odlicna voznja za opustanje.Pa i za LAN.

.:GoRaNStEin:. je napisao(la):
SF4 nije razbijen, vec US verzija nosi SecuRom 7.xx ... Eto tajne ... ajd sad o igri, da cujem utiske ostalih :D
Skroz sam zaboravio da izlazi i US verzija. :lupko:

Gotova je i "ponovo punjena" US verzija. Samo da je bace u narodne mase.

Igra je extra...looooodilo...prshti na sve strane dok super muzika cepa u pozadini. Radi mi SF verzija i to sa "ponovo punjenim" exe-om. Ni sam ne znam kako. Skachem od srece. Chak sam i go*njivu vistu instalirao, jer je neko rekao da flatout2 sf4 radi samo na njoj...i nije radilo....whoooohooo.....yeeehaaaaa...
Sutra cu malo detaljnije da je istestiram, vec me peku ochi, moram na spavanjac.

.:GoRaNStEin:. je napisao(la):
SF4 nije razbijen, vec US verzija nosi SecuRom 7.xx ... Eto tajne ... ajd sad o igri, da cujem utiske ostalih :D
Jelte? :D
Pogledaj poslednji deimosov post, kao i brojne na netu... ludnica.

Mada to ne znači da je SF razbijen, ali bitno je da i ta verzija šljaka.

Nazad
Vrh Dno