SeeBeen
Jež
- Učlanjen(a)
- 10.01.2005
- Poena
- 380
Moja oprema
- CPU & Cooler
- AMD ThreadRipper 3960X
- Matična ploča
- Asus ROG Zenith II Extreme Alpha
- RAM
- 8x8GB Corsair Vengeance RGB Pro @ 3600MHz
- GPU
- MSI GeForce RTX 3090
- Storage
- 4x Samsung 980 Pro 1TB
- Zvuk
- Integrale + Logitech Z-5500
- PSU
- Asus ROG Thor 1200W
- Kućište
- Lian Li PC-011D XL
- Monitor
- 3x 27"
- Miš & tastatura
- ZSA Moonlander + Logitech MX Master 3
- Laptop
- MBP 14 M1
- Mobilni telefon
- Samsung S22 Ultra
- Pametni uređaji
- Smartwatch
- Steam
- coola_m
- Pristup internetu
- Optički internet
Posto je ovaj Tzone softver poceo da me nervira (zbog onog W'n'W, i nemogucnosti da podesim home page) odlucio sam da flashujem telefon originalnim SE softverom. Imam kabl za povezivanje sa kompjuterom. Pitanja:
1. Koliko je rizicna ova operacija (da li postoji sansa da nepovratno sje*em telefon)?
2. Sta mi je od softvera potrebno (Nazivi programa, po mogucstvu i linkovi)?
3. Koji firmver da stavim i gde da ga nadjem?
4. Postoji li nacin da bekapujem poruke iz Inbox foldera i kasnije ih ponovo vratim na telefon (imenik mogu preko softvera na kompu)?
Ako postoji slicna ili ista tema, stavite link, jer trenutno ne mogu da koristim pretragu (baguje mi se FF sa javom - again
).
Nasao sam dosta uputstva na engleskom jeziku, ali mi neke stvari nisu jasne, a ima i nekih strucnih izraza koje prvi put vidim...
Unapred hvala!
1. Koliko je rizicna ova operacija (da li postoji sansa da nepovratno sje*em telefon)?
2. Sta mi je od softvera potrebno (Nazivi programa, po mogucstvu i linkovi)?
3. Koji firmver da stavim i gde da ga nadjem?
4. Postoji li nacin da bekapujem poruke iz Inbox foldera i kasnije ih ponovo vratim na telefon (imenik mogu preko softvera na kompu)?
Ako postoji slicna ili ista tema, stavite link, jer trenutno ne mogu da koristim pretragu (baguje mi se FF sa javom - again
Nasao sam dosta uputstva na engleskom jeziku, ali mi neke stvari nisu jasne, a ima i nekih strucnih izraza koje prvi put vidim...
Unapred hvala!