Šta je novo?

Flash player problem!!

mickotomic87

Cenjen
Učlanjen(a)
31.08.2010
Poena
159
Imam problem sa flash playerom, sjecka mi video u full screen-u, znam da je problem lako rijesavan u ranijim verzijama adobe flash-a disejblovanjem hardverske akceleracije ili tako nesto, medjutim u ovim novijim verzijama ne mogu nigdje da nadjem tu opciju... I da li ima neko neku sugestiju u vezi ovog mog problema sa sjeckanjem videa??

Ma ti flash playeri stalno zezaju. Obično svaka druga nova verzija dobro radi. Evo i u najnovijoj koja kod mene radi odlično (prošla zezala) desno dugme na sam video pa settings jedina stavka je za Hardware acceleration.

Ukluci Task Manager pa pogledaj zauzece procesora.

Ma ti flash playeri stalno zezaju. Obično svaka druga nova verzija dobro radi. Evo i u najnovijoj koja kod mene radi odlično (prošla zezala) desno dugme na sam video pa settings jedina stavka je za Hardware acceleration.

Eto kod mene na desni klik na video pa setings nema nigdje stavka za Hardware acceleration...

Eto kod mene na desni klik na video pa setings nema nigdje stavka za Hardware acceleration...
Jesi pogledao ovde?
Flash%20player%20HA.jpg

ako koristi chrome i NPAPI onda nema to podesavanje. ukucaj chrome://plugins, iskljuci NPAPI i ukljuci PAPI pa ces imati.

Upravo tako, nemam tu opciju, koristim chrome... Iskljucio sam NPAPI a PPAPI je ostao ukljucen ali o5 nemam opciju... 🙁

Ja koristim FF pa nisam baš upoznat sa tom vrstom akrobacije kod Chrome. Uvek možeš da instaliraš zasebno Flash plejer i isključiš interni u Chromu.

Udi u Taks Manager i pogledaj koliko svchost.exe imas.
Ako imas sVchost to ti pravi neki virus.Vidi sta ti pise kod svchost.exe da li je sistemski ili korisnicki.
Ako ti to nije problem onda probaj msconfig.exe,startup,odcekiraj sve programe koje ne koristis.

Poslednja izmena:
Udi u Taks Manager i pogledaj koliko svchost.exe imas.
Ako imas sVchost to ti pravi neki virus.Vidi sta ti pise kod svchost.exe da li je sistemski ili korisnicki.
Ako ti to nije problem onda probaj msconfig.exe,startup,odcekiraj sve programe koje ne koristis.

Kod mene ih ima koliko hoces, evo slika pogledaj...

Prilozi

• nsdsjhd.jpg
    nsdsjhd.jpg
    183 KB · Pregleda: 47
Nazad
Vrh Dno