Šta je novo?

[Flash] Dropdown meni

mr.boni

Slavan
Učlanjen(a)
02.12.2007
Poena
319
Uradio sam glavni mani i uradio sam padajuci meni,e sad imam problem kad sam uradio padajuci meni,taj padajuci meni je visine 60px a glavni meni je 900px sa 200px.Kada pridjem misem na padajuci meni nece ceo da mi pokaze ako mi je flash anmacija 900px sa 200px,moram da povecam visnu moje flash animacije na min 260px kako bi video padajuci meni.Dali neko moze da mi pomogne:kad ubacim flash animaciju 900pc sa 200px u dreamweaver nece dami pokaze padajuci meni,kako da namestim preko kodova da mi se vidi padajuci meni?

Ako postavim animaciu 900px sa 260px videce se padajuci meni ali ce mi biti veliki razmak izmedju glavnog menia i teksta koji pise ispod njega.

Dali je to moguce!!!!

HVALA PUNO NA ODGOVORU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ništa te ja nisam razumeo. Moraš prvo da se izboriš sa načinom pisanja i pravopisom, pa da vidimo šta može da se pomogne.

Cekaj prike stani polako.

1. Za sta si radio taj meni? Ako je za sajt, okani se. Flesh na sajtu? Mislim kul je to al iza multinacionalnu kompaniju koja ima puno para. Za tipichne sajtove fles je vize nego nepraktichan.

2. Drugo, nisam te bash najbolje razumeo ali kako vidim ti imas problema sa dimenzijama.
Tu mi izlazi 3 pitanja
a) Jel si dizajnirao ceo sajtu fleshu?
b) Ako nisi s**** si nest css posto nisam siguran kako si uradio to sto so si uradio.
c) ZASTO DODJAVOLA DIZAJNIRAS PADAJUCI MENI U FLESHU! AKO UBACAS FLESH NA SAJT UBACIS OBICHNE DUGMICE I TO JE TO. Ako pravis padajuci meni to se radi na drugaciji nacin.

DjomlaMrak, nije mr.boni tebi prike. :) Što se tiče upotrebe ili izbegavanja Flash-a, to je tvoj utisak i nema veze sa temom. Dečku treba konkretna pomoć, pošto je se već odlučio šta i kako. Mada, pošto ga nema, nadam se da je problem rešio, povoljno po njega.

Sajt koji zahteva dropdown i flesh? Za uslove u srbiji? Righty,

Kao student koji je svoj zhivotni put usmerio prema web-designu, especially Flashu ( josh od doba kad je bio Macromedia product ), osecham se jako uvredjeno ...

Drugo za momka koji je otvorio temu /

Shvatio sam te, ali nema nachina da to odradish tako ... Mora se razvuchi, zato shto se Flash pojavljuje samo unutar dimenzija "scene" ( shto si i sam primetio, ali na tezhi nachin ) ...

Ima skripta, java, i chak je i imam negde na kompjuteru, pa ako se ikad pojavish opet - javi, da potrazhim ...

Pozdrav

Hvala Kuzmo. Svejedno, ako ti nije problem, okači tu skriptu ovde kad iskopaš, ili odprilike ako možeš da ostaviš neku referencu za pretragu (ključne reči i slično).

Zasto bi iko radio dropdown meni na bilo kom sajtu u flashu kad to moze mnogo jednostavnije i lepse da se odradi uz pomoc AJAX/CSS kombinacije?

Nazad
Vrh Dno