Ne rekoh pakete: Mix XL i Nova 4 🙂 Ugovor 24 meseca.
A sto se telefona tice, najbitnija stvar je da ne laguje 🙂
Kamera je dosta bitna, imam klinca i dosta ga slikam, tako da to je nesto sto stalno koristim. Igre koje igram apsolutno nisu medju najzahtevnijim.
Moj niz telefona, S3, S4, iPhone 5.
Zasto ne razmatram iPhone: 128gb modeli su preskupi. Iako mi se iOS10 svidja u principu, 5 godina na Androidu i masa aplikacija na playstore-u skupljenih, koje mi malo i nedostaju. Npr. ne svidja mi se Tapatalk na iOS-u i generalno iOS notifikacije.
Gledao sam da telefon ne kosta previse: odatle p9 i g5 se, nazalost nema g5 redovan 🙁
Moto Z mi je na papiru delovao odlicno. Sinoc sam ga probao i ne svidja mi se kako lezi u ruci + plus ona budzetina od kamere me ne mami previse.
Mate 9 sam se zeznuo kad sam gledao koliko kosta u mts-u, mislio sam da je 60k uz mix XL na 2godine i tu se nalozio na telefon. Posto mi se note7 bas svideo, ovo mi je delovalo kao vise nego pristojna zamena. Opet, nema amoled ekran, 1080p rezolucija je i nije vodooptoran.
Galaxy S7 edge mi se nikad nije svidjao, tj. galaxy edge mi se nikad nije svidjao. A opet nije prevelika razlika izmedju njega i Mate 9.
Sve u svemu, raspametio sam se. Gledam novi telefon vec par meseci i oteglo se previse. :/