Šta je novo?

FLAC fajlovi i narezivanje diskova?

planiram da pocnem da rezem FLAC albume na audio diskove,, hahaha ko ce to da plati ;) zez , procitao sam sve, zezao se, cimao, i narezao prvi disk. hvala svima iako nista nisam pitao. ali pitacu.. novi sam na benchmark-u pa cu istrazivati u svoje vreme.. nego, narezao sam disk sa Burrrn-om, izgleda da je sve ok posto sam probao i na DVD player-u i na MP3 Player-u u kolima i opet, izgleda da je sve ok. nego dosta sam smarao.. stavio sam na brzinu 4 a ponudjene su i manje brzine i od 1 pa i vise do 52.. Stavio sam na 4 ali on je narezao (bar je pisalo da jeste) na 16. znaci, stavio sam na 4 a on na 16.. eto.. zasto to, neko iskusan sa ovim programom mozda zna ? pozz svima i jos jednom hvala za sve informacije..

Verovatno tvoj rezač ne podržava brzine rezanja CD-a manje od 16x, imam isti slučaj.

On ti nudi sve brzine ali ti mediji ne dozvoljavaju da budu rezani na sporijim brzinama. Mozes recimo samo da ubacis taj isti disk u Nero, on ce ti izbaciti brzine koje su podrzane za tu vrstu diska. Verovatno je najsporija brzina 16x.

Vrh Dno