Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
planiram da pocnem da rezem FLAC albume na audio diskove,, hahaha ko ce to da plati zez , procitao sam sve, zezao se, cimao, i narezao prvi disk. hvala svima iako nista nisam pitao. ali pitacu.. novi sam na benchmark-u pa cu istrazivati u svoje vreme.. nego, narezao sam disk sa Burrrn-om, izgleda da je sve ok posto sam probao i na DVD player-u i na MP3 Player-u u kolima i opet, izgleda da je sve ok. nego dosta sam smarao.. stavio sam na brzinu 4 a ponudjene su i manje brzine i od 1 pa i vise do 52.. Stavio sam na 4 ali on je narezao (bar je pisalo da jeste) na 16. znaci, stavio sam na 4 a on na 16.. eto.. zasto to, neko iskusan sa ovim programom mozda zna ? pozz svima i jos jednom hvala za sve informacije..
On ti nudi sve brzine ali ti mediji ne dozvoljavaju da budu rezani na sporijim brzinama. Mozes recimo samo da ubacis taj isti disk u Nero, on ce ti izbaciti brzine koje su podrzane za tu vrstu diska. Verovatno je najsporija brzina 16x.