vucko83 je napisao(la):Februar 2003,ali ne verujem da je to datum kada je finalni korsinik preuzeo disk.
Verovatno je to neki datum uvoza,mozda jos postoji mala sansa da jos vazi garancija.
Jesi li cuo za tu firmu?
2nd to none je napisao(la):
ipedja je napisao(la):90% ti je to Adut iz Becha. Neko reche da ne stavljaju nalepnice, ja sam ih vidjao... Mislim da je Sinteh radio s njima....
vucko83 je napisao(la):Ako je ta firma u Becu a garancija jos vazi,meni nije problem da ga zamenim
tamo(vec sledece nedelje).Jel garancija na maxtora 1 ili 3 godine?
baneks je napisao(la):Imas li neki savet u vezi toga ?
zeleni_zub je napisao(la):Ne znam koliko je tačno poštarina pošto nikada nismo slali diskove poštom.
Ali računaj da je najmanje toliko koliko si sada platio, osim ako ne pošalju diskove nazad DHL-om ili sličnim servisom.
zeleni_zub je napisao(la):Nije me mrzelo, pa sam pogledao na Maxtor sajtu.... garancija kod Maxtor-a ti je istekla 14-03-2004. Ništa od slanja Maxtor-u. 🙁
Bane je napisao(la):Pa gde je tu onda garancija od 3 godine?
Bane je napisao(la):Pa gde je tu onda garancija od 3 godine?
baneks je napisao(la):A kako cu ja njima platiti tu postarinu ? PA oni iz Irske ne mogu poslati pouzecem! Na sajtu nista ne pise o povratnoj postarini.
baneks je napisao(la):Samo opsti uslovi, nacin pakovanja i jos ponesto. Da li je neko slao pa su mu naplatili postarinu
a da ti to znas ?
vucko83 je napisao(la):Ocigledno ne daju tri godine,secam se da su na ranije verzije udma100 imali 3 godine garancije ali serija 9 izgleda ima samo godinu dana.
silverglider je napisao(la):U reklamaciji bilo kakve opreme proizvodjacu ili distributeru troskove slanja u jednom smeru placa korisnik, a troskove slanja zamenjene komponente snosi taj proizvodjac ili distributer.
silverglider je napisao(la):ZZ, ja i kazem iz ugla krajnjeg korisnika, a ne kao distributera. Izmedju proizvodjaca i distributera postoje posebni kanali za robu (Milanche sa kombijem i slicno). Dakle, prema sopstvenom iskustvu i slanju reklamacija, u 100% slucajeva sam placao slanje tamo, a slanje nazad je placala ta firma sa druge strana, bila ona distributer od koje sam kupio ili direktno proizvodjac (i ne samo za diskove, nego i za druge stvari).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari