Pocetak dobar, al misterija je malo razocarenje (pogotovu kad je rekla “cudne stvari se desavaju ovde”)(nije spoiler, al da ne kvarim kraj drugim) Jesam jedini koji je ocekivao kraj kao ex machina film?
Voice acting je toliko dobar da sam jedva cekao da je upoznam![]()
Nego, izgleda da mi nije najjasnije:
zasto ih je Ned Goodwin uopste spijunirao i pravio zapisnike? Kontam da je izgubio sina tamo pa mozda i odlepio, ali mora postojati neka logika, ali ja sam je propustio. Deo na kraju kada slusa sta Ned prica na vokmenu, nisam bas bio koncentrisan sta je pricao, ekstremno mi se spavalo, al' reko kraj igre je pa da zavrsim.I odakle mu uopste novac da napravi onu skalameriju u dolini za pracenje?
prvi, ili drugi dan Henri vidi nekog coveka dok istrazuje oko pecine, taj covek je Ned i on tada misli da je Henri tu da istrazi smrt/nestanak njegovog sina, i zato pocinje da ga/ih spijunira.. Otac nije ubio sina, jeste bila nesreca, ali on nema razlog da se vrati kuci bez njega, plus sto ocekuje da ce mu policija pripisati smrt sina. Smesta H i D pricu kao da njih neko spijunira, podmece pozar na njihovu krivicu ne bi li oni odustali od trazenja decaka (sto on misli) iako ovi tek onda nalaze tragove o decaku istrazujuci ko ih spijunira.. E sad odakle mu pare i oprema za skalameriju :d iz price se vidi da su on i sin ultra pametni i da su oni radili na nekim radio stanicama, verovatno su neku opremu i poneli, onda vide se kutije u njegovom skrovistu koje je krao iz onih zelenih kutija - a onda se ovi strazari medjusobno osudjuju ko je uzeo ciju kutiju, navracao je nekoliko puta u Henrijevu kucicu..
mozda sam se i ja malo zaneo :d
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari