Šta je novo?

Firewatch

MIB

Slavan
Učlanjen(a)
06.02.2006
Poena
330
Moja oprema  
CPU & Cooler
haswell pentium g3220
Matična ploča
msi h81m-p33
RAM
16gb ddr3 hyperx fury
Storage
512gb kc600
Zvuk
sb x-fi surround 5.1
PSU
lc500h-12 v2.2
Pristup internetu
  1. Optički internet

Hvala ti na vremenu koje si odvojio da nam napises nesto o igri... :d

izasla igra, nakon 2h igranja odlicna

Samo da potvrdim da je igra odlicna, makar tako deluje posle sat vremena igranja.

Problem sa ovim walking simulatorom je sto je sjajna na pocetku a mlaka na kraju. Tu gde bas treba da zablista, nisam cuo nijedan pozitivan utisak. Svima je isto super prvih par sati i onda - meh

bljak kako za koga...bas sam presao malopre, i skroz sam zadovoljan. mozda sam ocekivao neki klasicniji kraj pa sam ostao prijatno iznenadjen.

Ocekivao sam malo drugaciji kraj... Inace svaka cast za glasovnu glumu, pokidali su!

Ja sam odigrao prva dva dana (quest-a, nivoa, kako god), i igra mi je neverovatno legla. Voice acting vrhunski. Imam osecaj kao da stvarno pricam sa tom ribom svo vreme. Atmosfera odlicna, grafika kao u Long Dark samo dosta bolja. Ne znam sto se loze u poslednje vreme na tu vostanu grafiku, mozda jer ne znaju da odrade dobro kao u The Hunter-u. Svidja mi se i dobar POV efekat, vidis lepo sve sto radis, brdo animacija ruku.

Od mene cista preporuka.

Presao, pocetak igre mi se jako svidja, ali kako se sve vise razvija prica postaje dosadna igra, kraj mi se uopste ne svidja.

predjoh takodje, nije losa, malko me smorilo trckaranje po sumi i isto sam ocekivao nesto drugo u pecini... sve u svemu, kul ubijanje vremena...

Odlican pocetak i mid faza i onda pad kvaliteta na kraju

Za u 3-6h ujutru iz jednog sedenja vise nego kvalitetno. Da li zbog umora ali takav sam utisak stekao da je sve na nivou. Bio sam u iscekivanju na pocetku da li ce biti horor igra ali mi je prijala prica iako je nekako "filmska", tj nebitna osim kada se razmislja iz perspektive glavnog lika. Obicna jednostavno.

Završio i ja Firewatch. Ne traje dugo ali je svakako zanimljiva igra i dobro dođe za malo opuštanja. Meni ni jednog trenutka nije bila dosadna a jedini problem imao sam što je igra u par navrata ulazila u neki "slow motion", gde je jedino rešenje bilo izađi i ponovo pokrenuti nakon čega sve radi normalno.

(nije spoiler, al da ne kvarim kraj drugim) Jesam jedini koji je ocekivao kraj kao ex machina film? :)
Pocetak dobar, al misterija je malo razocarenje (pogotovu kad je rekla “cudne stvari se desavaju ovde”)
Voice acting je toliko dobar da sam jedva cekao da je upoznam :D

Poslednja izmena:
Dobra, legla kao dupe na nosu. Samo malo sam razocaran sto igra kratko traje, ali s obzirom da je vec pocelo da me smara setkanje po istim delovima mape, mozda i bolje.

Nego, izgleda da mi nije najjasnije:

zasto ih je Ned Goodwin uopste spijunirao i pravio zapisnike? Kontam da je izgubio sina tamo pa mozda i odlepio, ali mora postojati neka logika, ali ja sam je propustio. Deo na kraju kada slusa sta Ned prica na vokmenu, nisam bas bio koncentrisan sta je pricao, ekstremno mi se spavalo, al' reko kraj igre je pa da zavrsim. :) I odakle mu uopste novac da napravi onu skalameriju u dolini za pracenje?

(nije spoiler, al da ne kvarim kraj drugim) Jesam jedini koji je ocekivao kraj kao ex machina film? :)
Pocetak dobar, al misterija je malo razocarenje (pogotovu kad je rekla “cudne stvari se desavaju ovde”)
Voice acting je toliko dobar da sam jedva cekao da je upoznam :D

JESTE SPOILER........................., bogami na samom kraju kad ga je ispalila, pomislio sam na sekund da ce ga tu i ostaviti (i da mu se pitaj boga odakle javljala u tom trenutku) :)

Kul igra, kao sto neki rekose ok za ubijanje vremena, solidna prica, eh taj kraj, al nema veze, voice acting extra....

medjutim, i ako je kao rasvetljeno sta i kako oko same price i dalje mi je tu nesto mnogo mutno i imam osecaj kao da nije sve onako kako je predstavljeno u smislu raspleta, objesnjenja itd... ko razume, shvatice.

Jel nekom palo na pamet da proba opet da igra, ali da prqvi drugacije izbore u razgovoru? Dal uopste postoji sansa da se ta druga riba vidi? :D

cisto sumnjam, a i uvek mozes da proguglas "all/multiple endings", pa vidis ima li vise zavrsetaka igre i na sta lice... kao sto rekoh, ovde to sigurno nije slucaj.

Do sad to niko nije otkrio ali cisto sumnjam da je u tome stvar. Ponovno igranje je ok jer je igra kratka i natera te da malo bolje pozamislis o motivima karaktera involviranih u pricu. Ovo je psiholoski triler i stvari nisu takve kako izgledaju na prvu loptu. Ja sam recimo, zatrovan klasicnim zapletima moderne i lake kinematografije, pomislio da ce rasplet price biti nesto totalno drugacije od onoga sto se desilo na kraju u igri a sad citajuci utiske drugih igraca uvidjam gde sam i sta sve propustio u prvom prelazu igre.

Ja je obrnuo par puta, skroz drugačiji izbori odgovora i sve i isti kraj tj skoro se nista ne menja u igri po pitanju drugih izbora.

Nego, izgleda da mi nije najjasnije:

zasto ih je Ned Goodwin uopste spijunirao i pravio zapisnike? Kontam da je izgubio sina tamo pa mozda i odlepio, ali mora postojati neka logika, ali ja sam je propustio. Deo na kraju kada slusa sta Ned prica na vokmenu, nisam bas bio koncentrisan sta je pricao, ekstremno mi se spavalo, al' reko kraj igre je pa da zavrsim. :) I odakle mu uopste novac da napravi onu skalameriju u dolini za pracenje?

prvi, ili drugi dan Henri vidi nekog coveka dok istrazuje oko pecine, taj covek je Ned i on tada misli da je Henri tu da istrazi smrt/nestanak njegovog sina, i zato pocinje da ga/ih spijunira.. Otac nije ubio sina, jeste bila nesreca, ali on nema razlog da se vrati kuci bez njega, plus sto ocekuje da ce mu policija pripisati smrt sina. Smesta H i D pricu kao da njih neko spijunira, podmece pozar na njihovu krivicu ne bi li oni odustali od trazenja decaka (sto on misli) iako ovi tek onda nalaze tragove o decaku istrazujuci ko ih spijunira.. E sad odakle mu pare i oprema za skalameriju :d iz price se vidi da su on i sin ultra pametni i da su oni radili na nekim radio stanicama, verovatno su neku opremu i poneli, onda vide se kutije u njegovom skrovistu koje je krao iz onih zelenih kutija - a onda se ovi strazari medjusobno osudjuju ko je uzeo ciju kutiju, navracao je nekoliko puta u Henrijevu kucicu..
mozda sam se i ja malo zaneo :d

Meni je igra, prica, atmosfera, sve leglo ko budali šamar. Obrnuo je par puta i opet mi se igra... sada su pačovali ps4 verziju jer je bila prilično bagovita.

prvi, ili drugi dan Henri vidi nekog coveka dok istrazuje oko pecine, taj covek je Ned i on tada misli da je Henri tu da istrazi smrt/nestanak njegovog sina, i zato pocinje da ga/ih spijunira.. Otac nije ubio sina, jeste bila nesreca, ali on nema razlog da se vrati kuci bez njega, plus sto ocekuje da ce mu policija pripisati smrt sina. Smesta H i D pricu kao da njih neko spijunira, podmece pozar na njihovu krivicu ne bi li oni odustali od trazenja decaka (sto on misli) iako ovi tek onda nalaze tragove o decaku istrazujuci ko ih spijunira.. E sad odakle mu pare i oprema za skalameriju :d iz price se vidi da su on i sin ultra pametni i da su oni radili na nekim radio stanicama, verovatno su neku opremu i poneli, onda vide se kutije u njegovom skrovistu koje je krao iz onih zelenih kutija - a onda se ovi strazari medjusobno osudjuju ko je uzeo ciju kutiju, navracao je nekoliko puta u Henrijevu kucicu..
mozda sam se i ja malo zaneo :d

Kul, odlicno objasnjenje, ima logike. Hvala :)

Odigrao. Igra (mada pre Walking Simulator) je veoma lepa, pejzazi su super itd.. Ali prica - prica je veoma slaba. Veoma dobar pocetak, i negde do polovine je ok, ali posle postaje previse napeta i intrigantna uzevsi u obzir rasplet - totalni antiklimaks... Takodje me je iritirao backtracking par puta kao i cinjenica da trci kao puz a hoda kao pirat :) Glasovna gluma je sasvim dobra sa druge strane.

Sve u svemu - drama sa losim krajem. Ok za jedno igranje, sve preko toga je besmisleno.

Upravo zavrsio fenomenalna.

U nekim trenutcima sam ocekivao da ce da me nesto zaskoci, kada ga onoj livadi D pita da li je siguran da ga niko ne prati. Kako sam se vrteo u krug do somatracnice :D

Elem skalameriju koju je Ned napravio je iz Wapiti Stationa pokrao ima mapa u njegovom bunkeru kuda i kako moze da udje.

FirewatchLookoutPrint_2048x2048.jpg

Poslednja izmena:
Vrh Dno