Dr.SunRaiser
Čuven
- Učlanjen(a)
- 16.12.2001
- Poena
- 609
Potreban link za download zone alarm 4 ili neki dobar firewall za XP ali da nebude tipa 25mb type;
Pa i ZA je džabecrullick je napisao(la):idi na search (mislim da se thread zove "malo downloada") i skini Kerio - dzabe je, tj. legalische, mali i stvarno ne opterecuje ni makinu ni korisnika!
courtesy by Crni
:whip
Dr.SunRaiser je napisao(la):Potreban link za download zone alarm 4 ili neki dobar firewall za XP ali da nebude tipa 25mb type;
XP embedded nadzire samo ulazni saobracaj. Sta cemo sa izlaznim ?+- je napisao(la):Pljuvao sam ovde po embedded firewall-u Xp-a, ali nakon detaljnije analize se ispostavilo da je itekako dobar...kompletno stealth!!!
Najveci problem? Manjak naprednijih opcija za prilagodjavanje (iako je u stanju da podrzi sva pravila kao i bilo koji firewall)
U svakom slucaju, nije za baciti
Miroslav je napisao(la):ej strucnjaci, kako zakljucujete jeli vam firewall uspesan ili ne? mislim svi ste zadovoljni zato sto vam firewall fino radi... kako to, ima lepu ikonuci? ajmo malo da produbino diskusiju
:mrgreen:ZoNi je napisao(la):kerio - super je (a to zakljucujem po tome sto sam stalno na netu, bez ikakvih problema...)
drapin je napisao(la):...
XP embedded nadzire samo ulazni saobracaj. Sta cemo sa izlaznim ?![]()
Dr.SunRaiser je napisao(la):Potreban link za download zone alarm 4 ili neki dobar firewall za XP ali da nebude tipa 25mb type;
kUdtiHaEX je napisao(la):Sumnjas?![]()
samo ti sumnjaj
![]()
Ja koristim AT GUARD i radi odlicno!
I nije neki link - skroman izbor sa starim verzijamanetizen_k je napisao(la):http://www.diabolo666.com/tools/security.htm
Marti Misterija je napisao(la):Koristim Outpost i mislim da je sjajan... godinam sam koristio @Guard ali sam jedno u dva navrata "popio" trojanca pa sam ga od tada eliminisao.. sto ce reci ima jedno dve godine!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari