evo jos jedan (mozda) koristan linAk o fw-ima:
http://www.bluetack.co.uk/forums/index.php?showtopic=770&hl=
http://www.bluetack.co.uk/forums/index.php?showtopic=770&hl=
ivo.r je napisao(la):Vidim da je Outpost svuda hvaljen, ali meni je odmah nakon instalacije i restarta svalio mašinu na jedanNakon reinstalacije isto
Negde očito grešim, pa sam još uvek na Keriu.
Citat sa download stranice Outposta je napisao(la):We strongly recommend that you uninstall all other firewall applications before installing Outpost Firewall. Running Outpost with other firewall products can result in system instability (i.e., crashes) and can cause Outpost to operate in an unsecure mode
Mislio sam vise hvale verziju koja se placazoran l je napisao(la):A sta je sa Zone Alarmo-m koga na svim sajtovima najvise hvale,doduse vise verziju koja se ne placa?Kakva su iskustva sa free verzijom?Pozdrav
Wakizashi je napisao(la):@Misko, Aponen
E što se objašnjenja za konfigurisanje tiče, pričao sam sa Dejanom Ristanovićem iz PC pressa, vezano za fw test, za koji nije zainteresovan jedino iz razloga što su skoro imali takav test, ali jeste zainteresovan za tekst o finom podešavanju nekog fwa. Ja sam se odlučio za ZA iako ga baš ne preferiram zbog činjenice da je napravio stratešku saradnju sa Check Point Software(ko ne zna, firma pravi numero 1 enterprise fw koji košta ko Svetog Petra kajgana i filtrira ko zmaj)koja je dala 114M $ za integraciju, pa mislim da će definitivno postati lider na tržištu home/small business rešenja, ali će tekst biti tako napisan da može da se primeni na većinu fwova izuzimajući all in one rešenja, koje sam uglavnom napljuvao na testu. E sada, ako tekst bude bio objavljen u PC pressu, onda neću moći da ga pustim ovde, ali ako ne, onda i on kao i sam test ide u GPL
![]()
ivo.r je napisao(la):Daj, neće se baci. :d
Evo jos jedno uputstvo za @guardivo.r je napisao(la):Daj, neće se baci. :d
JOBAH je napisao(la):Jedno pitanje, da li Look n Stop podrzava aktivni FTP? Znaci treba mi FW sa kojim mogu da dozvolim sve dolazne konekcije sa neke ip adrese pa makar bile one i za ftp...
Rage against The mAchine je napisao(la):Ovo mi se ucinilo kao tvoj problem, jer si rekao: "pa sam još uvek na Keriu."
Nekako mi se cini da ga nisi izbrisao. Ako gresim :whip:
zoran l je napisao(la):Mislio sam vise hvale verziju koja se placa![]()
Wakizashi je napisao(la):Znaci sad sam gledao da li radi i radi, s tim sto sam ja ubacio jos 3 polise koje ce da blokiraju sve ostalo cisto za proveru... A koji fw koristiš trenutno?
Rage against The mAchine je napisao(la):Evo bas mi juce uninstaliranje ZAP sj**ba registry... Format C:/ :smrc:
kUdtiHaEX je napisao(la):Logovi su fantasticni!!! Medjutim, trazio sam pluginove ali nisam nasao nista (?).
Outpostj e zaista fantastican firewall medjutim, @Guard nije tako losh. Prvo ne tripuje se kao ZA ponekad pa da prekine sve veze sa internetom tek onako....i ne koci masinu. Svidja mi se sto ima i bandwith meter, broj otvorenih portova i mnoge druge korisne informacije. Recimo, mene je odbranio od DCOM i ostalih aktuelnih bugova bez problema. Kada bih birao izmedju ZA i njega, birao bih @guard. Ali posto ne biram, ostajem na Outpostu![]()
dkurel je napisao(la):Ja koristim Zone Alarm i za sada, po mom iskustvu, ne postoji bolji Firewall za Windows.![]()
Slazem se :cigar:][V][ATRIX™ je napisao(la):Ma @guard i dalje konza :beer:
Wakizashi je napisao(la):Razmišljao sam o njemu, ali obzirom da je on poslednji put ažuriran 1999 godine, nisam ga uzeo u obzir. Mada, znam da sam imao problema sa njim pod WinME, videću kako će se ponašati pod XP-om...
Ogi. je napisao(la):mene interesuje sledece: Od kada sam instalirao Zone Alarm Pro ne mogu lepo da skinem postu, prijavi mi gresku u POP3 serveru iako je sve lepo podeseno a i programi koje koristim za mail su stavljeni na TRUSTED listu. Cim ga iskljucim, sve je u redu. U cemu je problem?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari