Huh... evo i mene...
Another bites the dust. 70-216 Score 921, što će reći verovatno krajem nedelje update testa...
@Trbonja
Mislio sa na to, ali svi koji nude Free verzije dosta sakate svoje proizvode. Neki, većina, ni nemaju free verzije...
Ovo drugo je skroz ok, i u principu, hteo sam da svaki ponaosob odradim, ali kako sam tada spremao gore navedeni ispit stvarno nisam smeo da se baš toliko upustim u detalje. Cenim da bi Outpost, Kerio i ZA(možda i NPF) bili na listi najčešće korišćenih...
@Zoni
10x za linkove, vidim da mi se rezultati ne razlikuju mnogo od prvog linka, što je dobro jer znači da se nisam nalupetao i krivo vas naveo. Drugi je takođe odličan, i prilično opširan.
@Stator
Palo mi je na pamet, mada mislim da je bolje da sačekamo SP2 u kome su žešće, barem po nekim izvorima poradili na built in fwu...ili uporedno SP1 i SP2... verovatno u reviziji
Možda u novoj verziji ubacim i Firewall-1 koji je Stateful inspection maltene izmislio obzirom da je koristi od 1993 godine, mada bi ga verovatno svrstao van konkurencije i po performansama i po ceni