J__
Slavan
- Učlanjen(a)
- 16.10.2005
- Poena
- 320
zavjetovati sedođoh vidjeh, pledžovah
iako nemam pojma šta znači pledge... LOL
prosto se ocekuje od tebe tako neka izjava![]()
Pa ozbiljno, eto, nek mi neko pojasni kako hypovanje F-a 3 i obaranje rekorda "broj downloada necega u 24h" moze napraviti web boljim mestom ?! :smash:
a zasto ua?
...i overite link u mom potpisu obavezno.
Pledzovao sam i ja...
Malo nas je.... Albanija (Bog je spalio) ima vise pledzera...
FF jeste najbolji, ali ce vecina korisnika i dalje koristiti IE jer dolazi sa sistemom.Kraj price...
O.K. Fatalistički pristup. Resistance is futile. Super, ali mnogi misle drugačije. Moje mišljenje je da će FF za 5-6 godina biti nešto mnogo više... UVEK se vredi boriti....FF jeste najbolji, ali ce vecina korisnika i dalje koristiti IE jer dolazi sa sistemom.Kraj price...
Previše si "ovde i sada". FF predstavlja jedan ogromni pomak jer je izuzetan pandan IE-u. Stoga, vredi ga podržati. Čak i da im se pomaže da ojačaju finansije (što je naravno potpuna neistina...) to je potpuno legitiman izbor. NE vidim da iko zbog toga treba biti nazvan ovcom.auu ala si ti ovca, ali ok, kontam da tako kapirash stvari, znas kako ja kapiram ? Ako je to u pitanju pisalo bi: "support firefox 3 to spread along the web"... I rest my case...
PS. Pricas o pomoci, kontam da su oni tebi nekako pomogli pa sad ti pomazes njima ?!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari