Šta je novo?

Firefox3 - guinness world record

Ne vidim kako ce ovo napraviti web boljim mestom. Sve sto vidim je da ce Mozilla serveri biti zaguseniji...

prosto se ocekuje od tebe tako neka izjava :)

dođoh vidjeh, pledžovah :D

iako nemam pojma šta znači pledge... LOL

A obaska sto koristim Operu :d

Danas kada postajem intrernet surfer, zaklinjem se Mozilla Firefox-u da cu biti dobar surfer i da cu upotrebljavati samo njega.
Mozda se mogu ponekad prikloniti Operi ali nikada ga necu izdati i surfovati ozloglasenim Internet Explorer-om!

ja, surfer

@gx-x: Tako sto je to promotivni trik . Onda ce neke cike da cuju da postoji tamo neki firefox, pa ce da ga isprobaju i vide da je mnogo bolji od "svi vec znamo cega" i svi ce onda da predju na njega. Onda ce "znamo vec koji proizvodjac" koji proizvodi "svi vec znamo sta" da se potrudi da popravi "svi vec znamo sta" i eto boljitka za celu svetsku populaciju!!!!! :banana:

A cemu to znamo vec sta ?

nije to zabranjeno pominjati

Pa ozbiljno, eto, nek mi neko pojasni kako hypovanje F-a 3 i obaranje rekorda "broj downloada necega u 24h" moze napraviti web boljim mestom ?! :smash:

Skroz sam sa tobom. Uaaaaa bre mozilla. I overite link u mom potpisu obavezno.

a zasto ua? prvi browser koji se malo zesce oteo IE dominaciji :)

Eve, pledge:D

Pledzovao sam i ja...
Malo nas je.... Albanija (Bog je spalio) ima vise pledzera...

Poslednja izmena:
Pledzovao sam i ja...
Malo nas je.... Albanija (Bog je spalio) ima vise pledzera...

ovo je neka doyayna greska ili fake. nemoguce je da ima toliko vise u odnosu na region i okolinu [.it ili .at nas i ostale ex-yu da ne racunam] :wall:

one pledge coming up! :)

alo bre, nemam nista protiv FF i mozille, samo pitam kako ovaj lukavi marketinski trik nazvan "pomozite web-u" (kome ne treba nikakva pomoc) ima veza sa zavetovanjem da cete skinuti novi FF3 ?!?!?!?!?!?!? Jeste vi ovce, ludaci, sisnjae u toku ili sta ? Pitam vas KAKO ova navlakusa moze da pomogne web-u ?

Odgovoricu vam sam : nikako. Ovo je BESPLATNI marketing za FF3 i nista vise, pod jadnim izgovorom da pomazete web. internet je toliko velik da mu ne treba pomoc. Sto se samog interneeta i kodinga za njega tice - postoje standardi. Zavetovanjem i ispunjavanjem tog "zaveta" da cete skinuti novi FF3 ne pomazete internetu niti pravite bilo kakav uticaj osim na vrednost deonica mozilla-e. Zato sam pitao : "Kako ovo pomaze internet" !!!!

edit: kao korsnik FF-a 3 beta i RC update na full ce mi se automatski skinuti. Nemam sta da se "Zavetujem" njima niti bilo kome. Da sam znao da je FF sekta ostao bi na operi. Kraj.

Poslednja izmena:
Au bre, neki ne znaju da se suzdrze i cak ni ne procitaju sve lepo.Momci hoce da obore svetski rekord u broju downloada FF3 za jedan dan. Jel toliko tesko pomoci im.Ne pomaze se da WEB bude bolji ili nesto, nego je "Enjoy a Better web" u smislu uzivajte u boljem sufovanju( u boljem iskustvu sa novim boljim FF3) nista Vise.Sad ovde pojednici preteruju i pljuju FF...FF jeste najbolji, ali ce vecina korisnika i dalje koristiti IE jer dolazi sa sistemom.Kraj price...

auu ala si ti ovca, ali ok, kontam da tako kapirash stvari, znas kako ja kapiram ? Ako je to u pitanju pisalo bi: "support firefox 3 to spread along the web"... I rest my case...

PS. Pricas o pomoci, kontam da su oni tebi nekako pomogli pa sad ti pomazes njima ?!

Poslednja izmena:
FF jeste najbolji, ali ce vecina korisnika i dalje koristiti IE jer dolazi sa sistemom.Kraj price...

Mislim ne znam kako je FF bolji kada su svi browseri uzeli najbolje od Opere tako da je "ff najbolji" ne pije vodu
Slazem se sa gx-x je ovo samo dizanje hypea. Imam i FF RC2 vec skoro 3 nedelje ali mi opet Opera draza

Poslednja izmena:
Srbija 600 + "pledzova"
Albania 15 000 + "pledzova"
:d

...FF jeste najbolji, ali ce vecina korisnika i dalje koristiti IE jer dolazi sa sistemom.Kraj price...
O.K. Fatalistički pristup. Resistance is futile. Super, ali mnogi misle drugačije. Moje mišljenje je da će FF za 5-6 godina biti nešto mnogo više... UVEK se vredi boriti.

auu ala si ti ovca, ali ok, kontam da tako kapirash stvari, znas kako ja kapiram ? Ako je to u pitanju pisalo bi: "support firefox 3 to spread along the web"... I rest my case...

PS. Pricas o pomoci, kontam da su oni tebi nekako pomogli pa sad ti pomazes njima ?!
Previše si "ovde i sada". FF predstavlja jedan ogromni pomak jer je izuzetan pandan IE-u. Stoga, vredi ga podržati. Čak i da im se pomaže da ojačaju finansije (što je naravno potpuna neistina...) to je potpuno legitiman izbor. NE vidim da iko zbog toga treba biti nazvan ovcom.

podrska za sav kvalitetn free software, a kud bolji primjer od FFa? :)

ljudi, nemojte da se slazete samnom, uopste to nije poenta ! Poenta je manipulacija koja se vrsi ! Poenta je pompezan naziv projekta koji nema veze sa njegovom sustinom !!!

Vidi, neki od nas misle da nije u pitanju manipulacija. Hoćeš li se sada zaustaviti ili... Da ti kažem: "Gеt a life"? :D

to sebi reci lol :D citaj malo sta potpisujes, sutra mozda potpises da sve svoje prepisuje nekom tamo elvom :p

I nemoj mi tim tonom, nisam ja ovca, ti si. Procitaj tekst na toj strani i onda me tovari. Objasni mi kako "zavetovanje za skidanje ff3" pomaze internetu i ja cu ti zapalti svecu !

edit: ja prosto ne mogu da prihvatim da neki veruju u nacela koja procitaju u naslovu i zatim potpisuju ko zna kakve ankete...

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno