Hajzl je napisao(la):... momci, ja evo probah operu i BAM!!!!:wall: ...... nece da mi prikaze pravilno benchmark stranu, to jest nece lepo da prikaze padajuce menije na glavnoj strani (ne mogu da izaberem ni jednu od sekcija), stalno se prikazuju iza reklame.... valjda nece da ucita stranu do kraja. Ako neko zna kako ovo da sredim....
Aleksej je napisao(la):Tako je bilo i meni iako sam koristio IE, pa onda i MyIE2, a i sada sa Operom. Problem je u tome što samo treba da sačekaš da otvori celu stranu, odnosno da učita sve njene delove.
shtaps je napisao(la):Opera zbog brzine, bezbednosti, mogucnosti maksimalnog namestanja svega. Mail i chat klijenti su sve bolji tako da to vise nije samo browser. Tu je i onaj smooth look sa Mac OS X skinom za win 🙂
sirius je napisao(la):Ja taj skin na njihovom sajtu ne mogu naci?Kako mu je pravo ime?
shtaps je napisao(la):vudu, sta bi to trebalo da znaci?
Slayer je napisao(la):e, a mene interesuje da li ima opera fazon kao IE, onaj mini toolbar za sacuvavanje slika???
Ako nema to je jedan veeeeliki minus
hehe... a meni je to VELIKI minus kod IE - to je prvo sto iskljucim! (mada koristim Maxthon u kome se to ne pojavljuje)Slayer je napisao(la):e, a mene interesuje da li ima opera fazon kao IE, onaj mini toolbar za sacuvavanje slika???
Ako nema to je jedan veeeeliki minus
AuReUs ReCtoR je napisao(la):Nisam citao sve postove ali sam novi korisnik Firefox-a i zanima me da li postoji flash podrska, posto sa macromedinog sajta kad idem da skinem flash player, ne podrzava Firefox ... 🙁
I naravno nerade mi flashovi 😉
kiza ns je napisao(la):ustvari, ima jedna mana samo u operi... jel neko nekad uspeo da je natera da zapamti username i šifru na nekom sajtu? ona se uvek ponudi, ja joj kažem da zapamti, i ona glupača, ništa. sledeći put me pita isto... :S:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari