Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Sta treba uraditi sa Firefoxom da otvara fajlove sa ekstenzijom *.php?
Znam sigurno da moze, samo ne znam kako?
Ovako moram stalno da preimenujem na .htm!
Pretpostavljam da pitas za fajlove u lokalu, cim mozes da im menjas extenzije.
.php fajlove u lokalu mozes da otvaras ako imas podignut IIS i instaliran PHP da bi on parsovao instrukcije. U suprotnom, otvaranjem u FF-u ces videti samo sadrzaj koji je obican HTML.
Radi se osnimljenim web stranicama na ovom i jos nekim forumima. Stranice su snimljene kao *.php.
Na starom kompu to otvara bez problema iako nikakav IIS nije podignut niti bilo sta slicno, a na novom umesto da otvori, krene kao da hoce da downloaduje!
Ma nema sanse, jedino rename, nove verzije snimaju php stranu kao npr. showthread.php.htm
Da moze to sto ti zelis (da su implementirali) verovatno ne bi ovakav workaround pravili sa Save funkcijom.
Hm... ne znam, inace ja sacuvane *.php fajlove otvaram iskljucivo u ZDE i notepad-u
Sad sam sa Firefox 2.0.0.3 probao da otvorim sacuvani *.php sa "open with" i FF je bez problema otvorio kao da je htm u pitanju.