Šta je novo?

Firefox 8 Final

Opet ne valja. otvorim new tab,2 sec "kruzic" i not responding,onda radi ok,pa opet isto. Zauzece memorije i dalje veliko itd itd....
Kao da ati programeri rade firefox :|

Ja stvarno ne znam sta radite sa vasim sistemima, kada vam firefox toliko baguje. 😀

Bas gledam ovih dana po faxu, solidno stare masine, na svakoj tona virusa i ostale gamadi, a firefox shljaka sasvim lepo...

Meni za sada 8ica radi super, jedinu zamerku koju sam imao za 7icu jeste
sto na youtubu cekala koji sekund da pusti video sa ff 8.0 nemam taj problem..

Sa zvanične strane i dalje ide 7.01

Meni je osmica nesto bolja stim sto mi je prikaz slova ostriji i tanji, dok su slova kod sedmice bila deblja i manje ostra.
U principu nije lose navikao sam se 🙂

Mislim da je ovo bar treca finalna verzija ove godine :smash:

ŠKK budže toliko? :bottle:

Sa svakom verzijom FF ide korak unazad. Dokle ce ovo da prolazi kod krajnih korisnika, ostaje da vidimo.

Zasto unazad, ajd pojasni to malo, meni svaka verzija radi bolje.

Poslednja izmena:
Ja koristim Firefox Nightly builds i jako retko imam problema..cak mi niakd ni ram nije jeo vise od normalnog...
sta vi radite pa vam tolko baguju konacne verzije..:/

I meni svaka verzija radi sve bolje a to "Not Responding" sam samo ovde procitao da se desava.
No na srecu ima i drugih browsera pa kome se FF ne svidja moze da bira.....

Mozilla Firefox 9.0 Beta 1
Link
citat coveka sa drugog foruma
"Ipak cu sacekati 16.0.1 alpha u Januaru."

Ja cu 10-ku oko Nikoljdana da probam.

Stvarno nisam nikad imao takvih problema.
FF koristim od verzije 3.Cesto mi je ukljucen po ceo dan sa gomilom tabova(ponekad ga ugasim i upalim po 200x dnevno) i sve je ok.

Meni se to xxx puta desilo.....

Ja ne znam sta vi radite to u FF, koristim ga ja par godina i nikad ni jedan problem.....

Mozda samo znamo da koristimo racunare 😛

Sacekas 3 sekunde i nema tog problema... Znamo da nije savrsen....

ne radi bas to mora da se ubije proces ponekad, ali to mi se desi jednom mesecno. Doduse ja ga i ne gasim na poslu (mozda jednom dnevno) a prodje mi ko zna mozda i hiljadu tabova dnevno

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno