Šta je novo?

Firefox 3.5 Final

Radi.

e da, u gmailu mi ne radi chat (mislim da je gmail prvo prijavio da radi u nekompatibilnom browseru)

Cuo sam da ima problema sa 3.5 recimo u servisu Google AdWords. Ista poruka unsupported browser

prepoznaje kao da nema javu ili tako nesto... Cudno...

Od novih opcija Recently closed windows mi se jako svidja jer dok radim vecinu vremena baratam sa 5 prozora sa po 5-8 tabova svaki.

Takodje i novi session restore mnogo bolje radi i sto je najbitnije daje izbor koje tabove da ukljucim/iskljucim sto je ekstra korisno u slucaju kad neka scripta zeza i blokira Firefox.

A za kolegu sto koristi 2.xx: Bolje se vrati na poslednju 1.xx verziju nego da se zlopatish sa dvojkom. Ja sam jedva preziveo Firefox 2, najvishe zbog memory leaka koji je bio najgori u istoriji Firefoxa. Svaka verzija trojke je mnogo bolja od bilo koje 2.xx verzije. Mada mi je i ova prethodna verzija pravila probleme, cak sam opet poceo da razmisljam o prelasku na Operu. Ali spas stize u pravo vreme :).

I meni normalno radi chat i u gmailu i na facebooku.

...sad i kod mene radi... :)

Vratio sam se na 3.0 (tu instalaciju sam imao na kompu), jer mi je 3.5 non stop "crashovala", cak ni ovaj post nisam uspeo da posaljem iz 3 puta! Mozda je zbog nightly testera (odmah sam ga instalirao, pa nisam proverio kako radi bez istog)

Prilozi

• ff.JPG
    ff.JPG
    47.2 KB · Pregleda: 94
Poslednja izmena:
ahhhahhahahahaha, kako jako zaglavlje prozora:
"Well, this is embarrassing" :D :D :d

Meni u Firefox-u 3.5 ne radi Alt+Shift komanda za prebacivanje sa engleskog na srpski. Jel jos neko ima problem?

Edit: proradilo nakon sto sam restartovao racunar. Mozda nema veze sa Firefox-om.

Poslednja izmena:
Ajde jedno off pitanje na brzaka...
Imam 3.0.11 verziju, i od juce sam primetio da Firefox po defaultu koristi yahoo seach, znaci kad nesto otkucam u polju za http:// on koristi yahoo search, a bila je google search, koja mi vise odgovara i koja je pregledniji i daje vise detalja, a i navikao sam. Desno gore u uglu pise AVG (Search results secured by AVG), kojeg naravno imam instaliranog odavno i nista nisam skidao neke dodatke za njega, pa sigurno nisam sa njim instalirao yahoo search engine.
Kako da vratim da mi default pretraga bude google, jel ima to negde u Firefoxu da se podesi ?

Poslednja izmena:
Samo iz padajuceg menija izaberes Google kao na screen-u

Prilozi

• kako.jpg
    kako.jpg
    66 KB · Pregleda: 64
Kucaj about:config u adress bar pa vidi tu, moglo bi biti ono polje "keyword.URL".

Kod mene tu stoji "http://www.google.com/search?ie=UTF-8&oe=UTF-8&sourceid=navclient&gfns=1&q=".

Poslednja izmena:
Hm, i kod mene:
keyword.URL "http://www.google.com/search?ie=UTF-8&oe=UTF-8&sourceid=navclient&gfns=1&q="

:trust:
sto ne radi onda ?

Evo slike, kad ukucam rech benchforum u adress bar:

Poslednja izmena:
Jesi gledao u listu addonova da ti nije mozda neki software dodao stogod?

AVG Security Toolbar je pravio probleme.
Hvala !
Ali to mi ne treba, ostao je ukljucen AVG safe search koji prijavljuje sajtove sa crvima.
Gugl rulz :D.

Ubacih ga malopre, nije lose. A sutra javljam dal baguje sa PayPal-om kao 3.0.11

Koristim FF3.5 već par dana i prvi utisak je da je neznatno brži u radu od 3.0x verzija. Međutim samo vreme prvog dizanja FF-a se popelo sa nekoliko sekundi na gotovo pola minuta.
Da li je još neko imao slična iskustva?

Kod mene sve OK - update-ovao sam Portable verziju iz samog FF-a i startuje se kao i ranije.

Evo morao sam sinoć da opet reinstaliram XP, i stavih novi FF 3.5.
Krenuh da dodajem addon-ove, kad ono Tab Mix Plus nije kompatibilan sa novom verzijom. AAARRGHH!!:wall: A bez toga addona ne mogu da živim.
Svi ostali koji mi trebaju su u redu, samo najvažniji... No čekam i dotle koristim Operu...

ne radi sa Nightly Tester Tools, ali neko je vec postavio link za verziju za 3.5 (pre-release il tako nesto), kod mene radi savrseno evo par dana :)

ne radi sa Nightly Tester Tools, ali neko je vec postavio link za verziju za 3.5 (pre-release il tako nesto), kod mene radi savrseno evo par dana :)
Ah, sorry onda. Ne koristim TMP, tako da nisam znao da ni Nightly ne pomaže.

Sorry još jednom! :smackbum:

mada ne znam šta uradim kad se to desi
Skontao šta uzrokuje ovakvo ponašanje: to se dešava kada kliknem na neki tab, a istovremeno (slučajno) samo malo pomerim ruku i miša! FF 3.5 to shvata kao moju želju da "odcepim" tab iz aktivnog prozora i da ga otvorim u novom prozoru! :mad:

Kod mene nije tako, ja moram da prevucem tab skroz izvan prozora da bi on skontao da ocu da napravim novi prozor.

Vrh Dno