Šta je novo?

Firefox 2.0 Final

ljudi trazim vec duze vreme ali nikako da nadjem. koristim FF 2.0RC2 i interesuje me gde cuva bookmark, u folderu, fajlu ili slicno, kao npr. kod IE lepo smesti bookmark u Favorites. Kako bih mogao da uradim back up bookmark-a,da kada obisem Win i ponovo instaliram FF da mi budu opet isti bookmarksi? Jel me razumete ?

Odes na Bookmarks -> Organise Bookmarks -> File -> Export i to je to.

Da li neko zna kako da kad kliknem desnim mišem ubacim opciju da mi download-uje sa FlashGet-om?

Dizem malo temu iz mrtvih sa upozorenjem da ne instalirate vise od ~1500 fontova na sistem inace ce FireFox uspesno da se zakucava 🙂 Licno sam probao na jednoj masini sa 5 000 instaliranih fontova na kojoj FF nije mogao da otvori nijednu jedinu stranicu. Tek nakon sto sam smanjio broj fontova na ~1300, proradio je normalno.

Hvala na upozorenju. Taman sam hteo da instaliram FF2.0...a fontova imam mali milion. Doduse 1.5.0.8 radi normalno...

Firefox 2.0.0.1

What's New in Firefox 2.0.0.1

*

Release Date: December 19, 2006
*

Security Update: The following list of security issues have been fixed.
*

Windows Vista Support: Windows Vista is generally supported with the following caveats.
*

Firefox 2 What's New: For an overview of new features in Firefox 2, see the Firefox 2 Release Notes.

http://en-us.www.mozilla.com/en-US/firefox/2.0.0.1/releasenotes/

Stalno mi nestaje kursor po forumima! To me strasno nervira. Znaci, kliknem u prostor za kucanje poruke a kursora nema, nista se ne desava. Onda moram da izadjem i ponovo udjem u program da bi proradilo. Da li se nekome ovo desava?

What's New in Firefox 2.0.0.1

*

Release Date: December 19, 2006
*

Security Update: The following list of security issues have been fixed.
*

Windows Vista Support: Windows Vista is generally supported with the following caveats.
*

Firefox 2 What's New: For an overview of new features in Firefox 2, see the Firefox 2 Release Notes.

http://en-us.www.mozilla.com/en-US/firefox/2.0.0.1/releasenotes/

Jel moguche odraditi updejt FF-a bez ponovnog instaliranja programa,tj da updejtuje samo nove fajlove?

Moguce je, meni je ponudio update i vrlo brzo ga je zavrsio bez ponovnog instaliranja programa i ekstenzija

Kako da sklonim onaj prozorcic desno od adress bara sto sluzi za pretrazivanje, ili bar da ga smanjim, sirok mi je mnogo.

Desni taster na toolbar pa customize, onda odradis samo drag and drop u prozor koji se pojavi nakon "customize".

Hvala.

A kako da u ekst. tab mix plus (ili nekoj drugoj te namene) namestim da kad kliknem na link odmah ga prikaze, a ne da ga samo otvori u novom tabu pa da ja moram da idem na njega.

...

Prilozi

• tabmix.webp
    tabmix.webp
    18.3 KB · Pregleda: 93
Nece, tako mi je bilo podeseno, ali opet samo otvori novi tab, ali ostaje na starom.

edit: Hvala, nasao sam...treba da se stiklira diverted windows.

Poslednja izmena:
Opet ja:d

Kako da iskljucim da mi prikazuje one strelice sa desne strane koje se pojavljuju kad otvorim 10-tak tabova kojima idem na prvi ili poslednji tab. Znaci hocu i kad otvorim 15 taba da mi svi budu u prozoru, a ne da ih sakriva.

Pod Display/Tab bar/When tabs dont fit width izaberi multi-row

Ispod mozes da izaberes koliko redova da bude..

Uopshte mi ne prikazuje da imam fajl u downloadu a fajl se ipak downloaduje, imao sam do sada instaliran i DownloadStatusBar i on se uopshte vishe ne pojavljuje, probao sam sa svim mogucim instaliranjima i uninstaliranjima i nishta!! Ima li ko reshenje??? Kako da uninstaliram Mozillu 2.0 a da mi po ponovnoj instalaciji ne pamti sva podeshavanja koja su bila ranije??

Izbriši u C:\Documents and Settings\<tvojusername>\Application Data folder Mozilla, bar je tako kod mene radilo.

E hvala ti, totalno sam zaboravio tu da pogledam, a znam da sam neke stvari iz drugih programa tu brisao... Probacu sad pa javljam da li je sve u redu... Pozdrav.

Evo i kod mene isti problem.
Nisam mogao nista da snimim na disk iz Mozille.
Malopre sam pobrisao sve i reinstaliro FF.Sad radi....

Definitivno treba popraviti mnoge stvari,jer zaista dosta brljavi - cini mi se da krece stopama Windowsa 🙁 - sto je vise "unapredjujemo" ona sve gora i gora

I meni sve vishe vishe problema pravi FF 2.0 razmisljam da se vratim na staru 1.5 verziju ili cak i na IE...

Meni FF 2.0.0.1 radi nikad bolje,ako se secjate da sam se zalio kako mi ff 2.0 pucao pri otvaranju pojedinih siteova,toga vise nema, popravilo se samo os sebe,ucitava 3-4sek sto je podnosljivo tako da sam jako zadovoljan.

I meni brže radi 2.0.0.1, mada to možda ima veze s tim da sam promenio komp, ali 2.0 je radio super na staroj konfiguraciji. Rešenje je da ne koristite mali milion extenzija. 🙂

hmm
Meni često pravi problem kod upisivanja onih skrivenih kodova :smash:
ali ne kod svih sajtova , recimo na rapidshare radi OK , ali na neke forume morao sam da se registrujem preko Opere :trust:
Inače koristim NoScript extenziju , ali ni njeno isključivanje ne pomaže :crash:
možda cookies ?

Nazad
Vrh Dno