Drugo skoro da nema nekih značajnijih novina a preskočili su skoro celi broj i već je 15.
to je uradjeno zbog chrome-a, jer se google vodio tom politikom i psihologijom. kao kontra, poceo je i firefox tim sa istom filozofijom, jer su im istrazivanja pokazala da ta veca brojka ima uticaj da ljudi budu naklonjeniji chrome-u.
Rekao bih da je problem do tvog sistema\drajvera\čega god, ne pamtim kada mi je firefox poslednji put crashovao.......
samo jednu stvar, dal ti znas aplikaciju koja crashuje vise od firefoxa ?![]()
firefox u 7 minuta mi crashuje 3 puta (cim editovo gore komentar jos jednom crashovo) koliko je chrome u 2 godine
...
to je uradjeno zbog chrome-a, jer se google vodio tom politikom i psihologijom. kao kontra, poceo je i firefox tim sa istom filozofijom, jer su im istrazivanja pokazala da ta veca brojka ima uticaj da ljudi budu naklonjeniji chrome-u.
Ma da samo sto je Chrome udario silent update pri loginu i krajni korisnik nema pojma da mu se browser updatuje sam bez njegove intervencije ( sto je sa security tacke odlicno ) dok FF sada cesce smara korisnika![]()
Ko koga (više) kopira je već druga tema, koja se uvek pretvori u fanboy prepucavanje, tako da..."Malo" kasne sa timeKada vec kopiraju nek iskopiraju kako valja
![]()
Ma da samo sto je Chrome udario silent update pri loginu i krajni korisnik nema pojma da mu se browser updatuje sam bez njegove intervencije ( sto je sa security tacke odlicno ) dok FF sada cesce smara korisnika![]()
juce, ako nije crashovo 25 puta, secem glavu
Firefox 15, Flash 11.4, Windows 8 PRO x64
ubija ga flash samo tako...
edit: doduse i bez flasha crashuje.,..evo za 6 minuta jos 2 crasha...flash plugin iskljucen skroz
....
samo jednu stvar, dal ti znas aplikaciju koja crashuje vise od firefoxa ?![]()
firefox u 7 minuta mi crashuje 3 puta (cim editovo gore komentar jos jednom crashovo) koliko je chrome u 2 godine
stabilnost, brzina, dizajn, zato je chrome popularan, kakvi crni brojevi.....
Meni WF 14 radi odlicno, ne pamtim kada je prsao fles iako sam svaki dan na YT, odgledam ko zna koliko klipova, otvoreno mi je po 15 tabova u proseku i wf prosto leti
Kao sto sam napisao u Windows 8 temi, iskljuci Hardware Acceleration.
WF je samo za 64 bitne operativne sisteme ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari