Šta je novo?

Final Fantasy XIII (PS3 & Xbox 360)

Kad bi u FF imao izbor da utices na pricu nisam siguran kako bi to ispalo.

Dobio bi Heavy Rain - RPG edition :d

Ivane kako se mozes teleportovati na one Ceith stone-ovo na chapteru 11 ? Znam da je nesto pisalo da kad odradim neke misije mocicu da ih koristim kao teleport. Jbno je velik ovaj svet, treba mi 20min da predjem sa jednog dela mape na drugi. :((

Kad predjes igricu i odgledas ona slova na kraju ponudice ti da sacuvas igru, kad budes pokrenu taj save stvorice te neposredno pred zadnjeg boss-a i imaces aktivirane sve teleporte. Side Quest-ove prelazi po zavrsetku igrice jer ce ti biti mnogo lakse i likovima ce moci mnogo vise da raste level. Otkljucaces i sve klase za sve likove, meni su na kraju imali oko 30.000 HP:)

Daj posalji mi na PM tvoj MSN molim te, da te ne ispitjujem ovde stalno.
Wlado mani se da slusas sto ljudi pljuju po FFXIII i kupi igru, odusevices se veruj mi.

Ma kupiću je ja, samo što je moja lista za kupovinu nešto duža pa će to verovatno sačekati - prvo da kupim ono od čega leb zaradjujem pa ćemo dalje videti :)

Stigao je vec orginal za PS3. Sad mogu da potvrdim i sam dal ima razlike izmedju PS3 i Xbox verzije igre.

Istog sekunda kad je krenuo intro video sam da su animacije bolje za klasu, znaci i na ovom mom LCD TV od 32, HD ready izgledaju mnogo dobro!!
Grafika u samoj igri je isto primetno bolja, nekako su mi boje lepse, bolja zasicenost.
Zvuk je cist DTS digital, jel treba da kazem da je bolji.
Ipak je Xbox verijza osakacena do bola, sad mi je skroz drago da nisam presao igru do kraja, vec cu da je obrnem na PS3.

Kakva je grafika na PS3 verziji, na Lake Bresha !! Jedna od najlepsih lokacija koje sam video u igrama do sada.

hmmm, dobro pitanje...
pa recimo uzeo sam 8 orginala, od toga 6 u full ceni (GoW3, U2, HR itd) PS3 exlusive, ostale na popustu.
Sve sem DA i MAG i BC2 sam prodao, tako da sam potrosio nekih 120e na igre od kako imam Xbox, a prosle god sam sprasio da ti ne kazem koliko na orginale (taman za jedan Xbox razlike).
S tim kad prodam i MAG i BC2 ostaje mi samo BC2 orginal, i U2 cu uzeti Platinum, a vala i GOW3.
Valjda i sam kapiras zasto sam uzeo FFXIII orginal ? Drasticna je razlika, voleo bi da svi vidite uzivo.

Jesam veruj mi, a isto mi veruj da sam odusevljen kvalitetom grafike FFXIII na PS3, prelepo stvarno!!

E sta bi bilo tek da je igra ostala ekskluzivna za PS3!

Veruj mi da ces pasti i ovako na dupe. ;)
Skroz novi nivo kvaliteta igra ima na PS3. *** posle 50h igranja na Xboxu FF13, ovo mi je sad praznik za oci. :) ,)

Marli ti si izgleda jedini koji nije znao da je X360 verzija graficki dosta losija od PS3 :D

Marli ti si izgleda jedini koji nije znao da je X360 verzija graficki dosta losija od PS3 :D

Znao sam, samo nisam mislio da je ovako drasticna razlika izmedju verzija.
Mislio sam da su samo animacije i zvuk osakacene, ali i grafika u igri je 20% losija na Xbox-u.

Mislim da je najveca greska Square-u sto FF XIII nije ostao Playstation ekskluziva, koliko sam cuo izbacili su dosta stvari samo da bi igrica mogla da ide i na box:(
Sto je najgore verujem i da bi se prodala u dosta vise primeraka da je pravljena samo za jednu konzolu, ovako je sve nekako nedovrseno...

Hmm. Daj info sta su to izbacili, bac me zanima....

Mislim da je najveca greska Square-u sto FF XIII nije ostao Playstation ekskluziva, koliko sam cuo izbacili su dosta stvari samo da bi igrica mogla da ide i na box:(
Sto je najgore verujem i da bi se prodala u dosta vise primeraka da je pravljena samo za jednu konzolu, ovako je sve nekako nedovrseno...

Oh ne, necemo valjda opet ...

Oh ne, necemo valjda opet ...

Sta necemo opet?

Koliko se secam pricali su da je izbacen ceo jedan grad, neki zoo vrt i nekoliko side misija. Da je sve to ostalo morao bi da se ubaci jos jedan disk za box, a to im se valjda ne bi nikako isplatilo.

Ivane pusti shina on je najveci Xbox bot ovde. :D

Ivane pusti shina on je najveci Xbox bot ovde. :D

A mozda je shin pratio sta se desavalo sa igrom, nije uleteo posto su svi vec presli igru i poceo da se odusevljava i poredi je sa visestruko superiornijim prethodnicima ;).

Sta necemo opet?
Koliko se secam pricali su da je izbacen ceo jedan grad, neki zoo vrt i nekoliko side misija. Da je sve to ostalo morao bi da se ubaci jos jedan disk za box, a to im se valjda ne bi nikako isplatilo.

"In regard to the rumoured cut content, we feel it was taken out of context," Kitase said. "There are a lot of ideas that are brought to the table, and then the team takes the best ideas out of those, and the final product is polished that way. There was content that were 'ideas' that didn't make the final content, but the team isn't looking to release that as downloadable content."

Zar zaista verujete da Square ne moze sebi da priusti da izbaci igru na 4 dvd-a, a mali razvojni studio kao sto je Mistwalker moze :) ?
Meni sve to smrdi na DLC, ljudi iz Square-a su prvo potvrdili da ce dodatni sadrzaj izbaciti kao DLC, da bi se ubrzo predomislili.

Jedina stvar za koju sa sigurnoscu mozemo da tvrdimo da je izbacena zbog nedostatka prostora je japanski voiceover.
Ali to opet nije razlog da ta opcija ne bude dostupna ni na ps3. To je i jedini razlog zasto od mene Square ni evra nece dobiti za FF13.

Poslednja izmena:
50 sati?
Da malo ne preterujes?
Kako mislis da preterujem ? Pa ne radim ja speedrun ove ko neki

Da, imaš i one koji idu na grind i onda kukaju kako se glavni mnogo laki - citiram: "igram FF VII, CD1, sad treba da se tučem u onom Lost Templeu, a level sam 50, sve ih kidam!" :)

Da, imaš i one koji idu na grind i onda kukaju kako se glavni mnogo laki - citiram: "igram FF VII, CD1, sad treba da se tučem u onom Lost Templeu, a level sam 50, sve ih kidam!" :)

FFXIII ne mozes ni preci ako ne grindas, i to dosta, jer protivnici imaju po 15mil HP-a.
A i igrao sam sve side questove, to je jos pola igre, 20h min.

Kako su krenuli, uskoro ću uz Duel prašak da dobijam FFXIII original :)

Šalu na stranu, kad je već toliko jeftin bilo bi super kad bi se neki naš časopis setio da pokloni igru u tom slučaju :)

Gde je to FFXIII 5$ ?!? Evo ja cu da uzmem 50 komada ko mi nabavi po toj ceni. Gluposti!
FF je kod nas 7000k, a na shopto 24funte.

Nazad
Vrh Dno