Igrajte Personu 3/4, najtoplija preporuka.
Nemam pojma, nemam PS3 tako da nisam ni pratio. Ar Tonelico 3, na primer. Igra samo Setio sam se.....Tales of Vesperia. Odlicna igra. PS3 verzija je jos dotatno prosirena u
Koji je fazon kod tih japanaca sa tim stenjanjem ?! Ne razumem zasto ne mogu da ostanu ozbiljni do kraja ?!
Prevedi na srpski!evro-atlantsko poimanje
Mangaš, hahaha! :d
Valjda se kaže otaku. Nešto nisam primetio da smo mangu preveli na srpski tako da nije poželjno posrbljivati ljubitelje manga i anime.
Nego, još malo off-topica:
To što ti smatraš da se dopada hard core mangašima širom sveta zapravo je namenjeno deci u Japanu. Naravno, gde bi se dečiji stripovi primili među odraslima nego u ljubljenoj nam Americi. Odatle je krenula dalje da se širi ta Naruto/DBZ manija i krajnje je zabrinjavajuće koliko odraslih ljudi to čita/gleda. To je kao kada bi svi u Srbiji krenuli da gledaju Ninja Kornjače umesto Baba što se češljaju (kad malo bolje razmislim to i ne bi bilo tako loše).
Razumem ja da ima ljudi što vole stvari koje su namenjene mlađima ali promovisanje shounen mange kao vodećeg oblika i nečega što bi trebalo da se dopada svima je osobina takozvanih "eksperata" za mangu.
Ja se slažem sa tobom oko kvaliteta crteža i genijalnosti nekih autora ali najkvalitetniji crtež se nalazi u seinen mangama. Tamo likovi nisu predstavljeni džinovskim očima i ekstra zašiljenim frizurama već mnogo približnije zapadnom stripu.
Prevedi na srpski!
http://www.examiner.com/examiner/x-...Enix-talks-FFVII-remake-take-30yrs-to-developSquare Enix talks FFVII remake, take 30yrs to develop
Ne znam sto tako malo ljudi voli RPG igre, dok ce svi da igraju kao sto kazes i najgore FPS. Ja sam se navukao na taj zanr jos od Shining Force-a sa Sege i naravno neprevazidjenog FF VII
Ne znam za Xbox ali na PS3 sve radi ko podmazano nema ni najmanje seckanja.
Taj monster sa slike je malo dete za one koji se kasnije pojavljuju, malo veca kornjaca od te ima 15mil HP-a![]()
Sto se tice trofeja najzajebaniji je da sakupis sve item-e i oruzija u igrici. Poenta je sto imas malo para da sve pokupujes. Videces vec, necu da ti kvarim uzitakAko ti bude trebala neka pomoc ti vici. Nikad se necu nakaniti da dovrsim Demon Souls, presao sam je jednom i tu sam stao
Ne znam sto tako malo ljudi voli RPG igre, dok ce svi da igraju kao sto kazes i najgore FPS. Ja sam se navukao na taj zanr jos od Shining Force-a sa Sege i naravno neprevazidjenog FF VII
Inace evo je main theme iz FFXIII, poslastica za ljubitelje ove lepe pevacice i numere iz Avatara.Borisu poslusaj ovo, mozda se nalozis na FFXIII.
,)
Meni je licno Leona no.1 zenski pop vokal, koja bre Celine!
Ma daj bre Psiho, nije valjda da to slusas.
Muzika se nikako ne uklapa u igru, bolje da su ostavili muziku iz japanske verzije.
Ima cak i neki filmic gde ona navodno igra FF13 na xboxu.
nisam siguran dal za taj trofej treba da nabudzis i oruzja na max
Koji si ti na PSN-u, da te dodam ?
Mozda zato sto ljudi vise vole RPG gde mozes da utices na pricu
A u kojoj to RPG igrici mozes da utices na pricu? Mass Efect i Fallout 3 svakako ne mogu da se smatraju za prave RPG igre...
Inace ove zveri su ko pola Kratosa iz GoW 3
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari