Crni je napisao(la):Ja razumem da je tebi hitno i bitno da resis problem, ali si trebao da procitas sticky thread "Warez Off" koji se nalazi u ovoj sobi, a ne da na tri mesta trazis krek za isti.
Nemoj da se ljutis. Znam kako ti je, jer sam se i sam nasao u takvoj situaciji, pa sam bio nervozan, ali ako su postavljena neka pravila, onda bi ih se trebalo pridrzavati. Ako bi nastavio da budes uporan neko od
Moderatora bi mogao da te banuje, a siguran sam da to ne zelis...
Ovako ce samo obrisati ovaj thread.
Zelim ti puno srece u resavanju problema, a mogao bi negde da malo pojasnis o cemu se tacno radi (OS, FileSystem, problemi).
:wave;
Pretpostavljao sam da je nesto bitno, ali ipak to nije razlog da se krse pravila (izmedju ostalog, nije fer prema drugima). Da je nesto nebitno verovatno se ne bi toliko smarao samo da bi se igrao i probao da malo cackas po diskuraindog je napisao(la):sorry al u pitanju je oko 3 meseca rada![]()
Boris je napisao(la):Ja ne znam odgovor na pomenuto pitanje ali ne mora mu se odgovoriti javno kada su vec postavljena takva pravila da je i sama rec warez proterana sa foruma.Moze i na PM, mislim coveku gori pod nogama...:boom:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari