Šta je novo?

Final data - spasavanje file-ova

raindog

Čuven
Učlanjen(a)
08.10.2002
Poena
649
zna li neko gde moze da se skine final data 2.0 ili bilo koja verzija koja je full ili gde moze da se skine crack

ili da li moze u domacim cd-tekama da se nadje ovaj program

Ja razumem da je tebi hitno i bitno da resis problem, ali si trebao da procitas sticky thread "Warez Off" koji se nalazi u ovoj sobi, a ne da na tri mesta trazis krek za isti.
Nemoj da se ljutis. Znam kako ti je, jer sam se i sam nasao u takvoj situaciji, pa sam bio nervozan, ali ako su postavljena neka pravila, onda bi ih se trebalo pridrzavati. Ako bi nastavio da budes uporan neko od Moderatora bi mogao da te banuje :(, a siguran sam da to ne zelis...
Ovako ce samo obrisati ovaj thread.
Zelim ti puno srece u resavanju problema, a mogao bi negde da malo pojasnis o cemu se tacno radi (OS, FileSystem, problemi).
:wave;

Crni je napisao(la):
Ja razumem da je tebi hitno i bitno da resis problem, ali si trebao da procitas sticky thread "Warez Off" koji se nalazi u ovoj sobi, a ne da na tri mesta trazis krek za isti.
Nemoj da se ljutis. Znam kako ti je, jer sam se i sam nasao u takvoj situaciji, pa sam bio nervozan, ali ako su postavljena neka pravila, onda bi ih se trebalo pridrzavati. Ako bi nastavio da budes uporan neko od
Moderatora bi mogao da te banuje :(, a siguran sam da to ne zelis...
Ovako ce samo obrisati ovaj thread.
Zelim ti puno srece u resavanju problema, a mogao bi negde da malo pojasnis o cemu se tacno radi (OS, FileSystem, problemi).
:wave;

sorry al u pitanju je oko 3 meseca rada :(

raindog je napisao(la):
sorry al u pitanju je oko 3 meseca rada :(
Pretpostavljao sam da je nesto bitno, ali ipak to nije razlog da se krse pravila (izmedju ostalog, nije fer prema drugima). Da je nesto nebitno verovatno se ne bi toliko smarao samo da bi se igrao i probao da malo cackas po disku :)
Zato ubuduce obavezno radi backup. Ko se jednom opece...
Mene je zmija ujela, pa se sad i gustera plasim :)
Mada, dzabe je sad govoriti "Jel sam ti rekao...". Tebi nije sad ni do cega, osim do spasavanja tromesecnog truda. Za pocetak nabavi disk na koji ces moci da odradis backup image tvog celog diska, pa onda udri po njemu (kako se vec snadjes).
Pogledaj drugi thread da se ne bih ponavljao.

Ja ne znam odgovor na pomenuto pitanje ali ne mora mu se odgovoriti javno kada su vec postavljena takva pravila da je i sama rec warez proterana sa foruma.Moze i na PM, mislim coveku gori pod nogama...:boom:

Boris je napisao(la):
Ja ne znam odgovor na pomenuto pitanje ali ne mora mu se odgovoriti javno kada su vec postavljena takva pravila da je i sama rec warez proterana sa foruma.Moze i na PM, mislim coveku gori pod nogama...:boom:

hvala... nasao sam final data enterpice DEMO napominje DEMO i skino sam ga samo sto ne radi pod nt pa cu sutra instalirati 98 pokrenuti program i spasiti drugu particiju... nadam se .... by the way imao sam hard disk gde sam pravio backup ali sam ga pre dva dana prodao da bih kupio veci tj da stvar bude jos gora vratili mi jer je imao bad sektore .... za koliko mogu da prodam quantum 30 gb AS 7200 ako ima 2k bita bad sektora?

Nazad
Vrh Dno