Šta je novo?

File recovery program

fluxy

Slavan
Učlanjen(a)
15.05.2007
Poena
330
Radih pre neki dan upgrade na android 10 i odradih factory reset par puta. Tek kad sam zavrsio primetih da nisam dobro bekapovao neke slike pa bih pokusao da ih povratim nekako. S kojim softverom ste imali pozitivna iskustva? Bilo bi pozeljno da je windows aplikacija koja skenira internu memoriju telefona kao i da nije potreban root pristup ako bas ne mora.

iskreno ne znam sta factory reset tacno radi. Videh po netu da ima programa koji navodno rade file recovery nakon factory reseta pa da ne bih isprobavao sve i svasta rekoh bolje da pitam. Nadao sam se da su podaci tu i dalje, sve dok se preko tog memorijskog prostora ne upise nesto novo.

Radih pre neki dan upgrade na android 10 i odradih factory reset par puta. Tek kad sam zavrsio primetih da nisam dobro bekapovao neke slike pa bih pokusao da ih povratim nekako. S kojim softverom ste imali pozitivna iskustva? Bilo bi pozeljno da je windows aplikacija koja skenira internu memoriju telefona kao i da nije potreban root pristup ako bas ne mora.

Nema tu spasa...

Nazad
Vrh Dno